Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Katie Melua dezvăluie detalii despre noul album "Ketevan" - TEASER

Katie Melua va lansa în septembrie cel de-al șaselea material discografic, "Ketevan". Înainte de apariția pe piață a albumului, artista britanică oferă detalii despre procesul de compunere a pieselor, colaborări, producție. Teaser-ul ce poate fi urmărit în articol include de asemenea secvențe de la filmări și fragmente muzicale ale pieselor de pe noul album.
Katie Melua -

Katie Melua - "Ketevan"

"Ketevan" este un album cu o semnificație aparte. Materialul discografic machează 10 de carieră în industria muzicală, lansarea lui fiind pentru Katie Melua prilej de bucurie, introspecție și sărbătoare.

"10 ani în industria muzicală merită a fi sărbătoriți printr-un show special, un concert la Roundhouse, în Londra. Muzica a fost întotdeauna prima mea iubire și totodată un loc de refugiu în momentele dificile prin care am trecut. Posibilitatea de a avea o carieră în muzică, un domeniu în care am lucrat mereu cu pasiune, este un lucru extraordinar pe care nu-l voi considera niciodată un lucru cuvenit, ci mai curând un privilegiu."

Despre "Ketevan" artista britanică de origine georgiană vorbește cu multă pasiune, mărturisind că este foarte mândră de acest material. Albumul include exclusiv piese originale, fiind primul material discografic ce nu conține niciun cover. În teaser-ul dezvăluit recent, Katie Melua prezintă câteva dintre melodiile de pe "Ketevan", poveștile din spatele pieselor fiind spuse pe un fundal ce ne oferă fragmente muzicale în primă audiție. De la piese cu un sound blues și rock precum "Love Is A Silent Thief" la melodii nostalgice precum "This Is A Love I'm Frightened Of", albumul "Ketevan" te invită să îl savurezi notă cu notă. În mixul de jazz, blues și rock fiecare ascultător va putea găsi un punct muzical de congruență, clipul de prezentare a albumului "Ketevan" oferind câte o fereastră către fiecare stil abordat.

Katie Melua - "Ketevan" (TEASER)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=48JPN03XD_E&w=600]

Katie Melua și-a început cariera muzicală la vârsta de 19 ani. Primul său album, "Call of The Seach", a fost lansat în 2003 și s-a vândut în 1.8 milioane de exemplare. Au urmat apoi albumele "Piece by Piece" (2005), "Pictures" (2007), "The House" (2010) și "Secret Symphony" (2012). În 2008 Katie Melua s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai bogați artiști din UK, în 2011 averea sa fiind estimată la 12 milioane de lire.

Katie Melua va porni anul acesta într-un turneu european ce va include peste 20 de concerte în 8 țări. Conform site-ului oficial al artistei, Katie va ajunge în perioada 26 iulie - 10 decembrie 2013 în Germania, Franța, Belgia, Spania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia și Elveția. Katie Melua nu a concertat niciodată în România.

Citește mai multe despre Katie Melua
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Blunt a lansat "Bonfire Heart" - LYRIC VIDEO

James Blunt a dezvăluit primul single de pe albumul "Moon Landing", material ce va apărea pe piață în octombrie 2013....

Închide