Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Judas Priest a terminat de compus noul album

Dupa o pauza de cinci ani, Judas Priest, formatia britanica Judas Priest a terminat de compus un nou album de studio. Discul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, este programat spre lansare in 2014.
Judas Priest in concert la Rock The City (3.07.2011 / foto: infomusic.ro)

Formația britanică Judas Priest nu mai are nevoie de prezentare. Este una din cele mai influente formații de heavy metal din perioada anilor '70 si una din trupele reprezentative ale celebrului New Wave of British Heavy Metal. Iata ca dupa o pauza de cinci ani britanicii revin cu un nou album de studio care va fi lansat anul viitor.

Vestea vine de la solistul trupei, Rob Halford, care a declarat:

"Tocmai am terminat procesul de compunere al noului album Judas Priest. Discul este foarte heavy iar acum ne asigurăm ca fiecare notă, nuanță, chiar si cel mai mic aspect este acolo unde trebuie. Avem o reputație și un nume așa ca va fi un album puternic și solid. Materialul va conține toate elementele care ne-au făcut celebri și cu siguranță fanii noștri vor fi încântați de noile piese".

Judas Priest a lansat în luna mai 2013 DVD-ul "Epitaph". Materialul este disponibil în format DVD și Blu-ray și a fost înregistrat în luna mai 2012, când trupa a susținut ultimul concert din cadrul turneului Epitaph World Tour în sala Hammersmith Apollo din Londra, Marea Britanie.

"Epitaph" conține 23 de piese din toată discografia formației britanice și este primul material oficial lansat alături de chitaristul Richie Faulkner, care l-a înlocuit în 2011 pe K. K. Downing. Tot în acest an este așteptat și un nou album de studio Judas Priest care conform solistului Rob Halford va fi cel mai puternic și heavy disc din ultima perioadă Priest. Va fi primul material discografic după o pauză de cinci ani, "Nostradamus", ultimul disc fiind lansat în luna iunie 2008. CD-ul a înregistrat vânzări de peste 42.000 de unități în prima săptămână de la lansare doar pe teritoriul american.

Judas Priest a concertat în 2011 la festivalul Rock The City din București unde cei peste 10.000 de fani au primit un show de neuitat.

Judas Priest - "You've Got Another Thing Coming" & "Living After Midnight" (Epitaph Tour Hammersmith Apollo 2012)

Judas Priest a luat ființă în 1969 în Birmingham și a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume.

Citește mai multe despre Judas Priest
RECOMANDARE:Alege un disc Judas Priest

Vezi cele mai bune oferte la albumele Judas Priest

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem a lansat un nou single, "Berzerk" - AUDIO

Eminem a lansat primul single de pe noul album "MMLP2". Piesa se numește "Berzerk" și poate fi deja achiziționată de...

Închide