Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Jon Brookes, bateristul de la The Charlatans a murit

Jon Brookes a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei The Charlatans, alături de care a lansat peste 40 de hituri. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani, la 3 ani de când a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală.
Jon Brookes (baterist - The Charlatans - 1969 -2013)

Jon Brookes (baterist - The Charlatans - 1969 -2013)

În 2010, Jon Brookes bateristul de la The Charlatans a suferit un accident în timpul unui concert în Philadelphia. În urma incidentului, acesta a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală. Tratamentele și operațiile au putut să-l mai țină în viață doar 3 ani, bateristul stingându-se din viață în cursul zilei de azi.

Potrivit site-ului oficial al trupei, artistul a murit pe patul de spital, înconjurat de familia sa. Cu toate stare de sănătate era precară, Brookes a lucrat la un nou album The Charlatans, în decursul acestei veri.

Jon a fost un baterist genial, o sursă de inspirație, membru fondator al trupei The Charlatans, parte din familia noastră și un prieten pentru toată lumea. Este o tragedie să pierzi pe cineva care a fost mereu plin de viață, iar asta simțim foarte mulți dintre noi. Gândurile noastre se îndreaptă către Debbie și întreaga familie a lui Jon, este mesajul transmis de membrii The Charlatans.

The Charlatans a debutat pe scena muzicală din Mare Britanie în 1989. Cu un sound ce îmbina rock-ul alternativ cu brit pop-ul și indie rock-ul, formația s-a bucurat de mare succes și a înregistrat până în prezent peste 40 de hituri. În 1996, grupul a mai trecut printr-o tragedie, când clăparul formației Rob Collins și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

The Charlatans - "My Beautiful Friend" (Live, Londra 2010)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Love and Death a lansat un nou clip, "Meltdown" - VIDEOCLIP

Love and Death, proiectul muzical al lui Brian "Head" Welchm chitaristul trupei Korn, a lansat un nou videoclip intituat "Meltdown"....

Închide