Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

John Newman a lansat un nou clip la piesa "Cheating" - VIDEO

John Newman revine cu un nou videoclip la melodia "Cheating", extrasă de pe primul său album. După succesul avut cu single-ul de debut "Love Me Again", artistul a lansat un clip la o piesă cu o temă controversată, care nu va rămâne fără ecou.
John Newman

John Newman

Astfel, melodia "Cheating" va fi lansată oficial pe data de 6 octombrie pentru ca pe 14 octombrie materialul de debut al solistului să apară pe piaţa muzicală sub egida Universal Music şi Island Records.

Videoclipul prezintă într-o manieră simplistă mesajul piesei, dar compoziţia străluceşte din punct de vedere al instrumentaţiei, îmbinării dintre jazz şi soul, dar mai ales datorită timbrului atât de special pe care Newman îl posedă.

Într-un interviu recent, solistul declara că nu şi-ar fi imaginat că vocea sa va fi atât de apreciată, căci la început s-a rezumat doar la scrierea de partituri muzicale.

"Iubesc să scriu cântece despre viaţa şi experienţele pe care le traversez. Sunt recunoscător pentru cei 23 de ani de viaţă pe care i-am trăit până acum şi m-au maturizat ca persoana de acum, dar şi ca voce sau prezenţă scenică." - John Newman

Artistul britanic, cunoscut pentru succesul avut cu două piese înregistrate alături de cvartetul de muzică electronică Rudimental ( "Feel The Love" şi "Not Giving In") va porni într-un primul său turneu de anvergură europeană o dată cu luna noiembrie. John Newman va susţine spectacole alături de trupa sa în Belgia ( 15 noiembrie, Bruxelles), Olanda (16 noiembrie, Amsterdam), Germania, Elveţia, Italia şi Franţa ( 22 noiembrie, Paris). Urmăriţi mai jos videoclipul unei melodii care se anunţă deja un hit al acestei toamne şi nu numai.

VIDEO OFICIAL JOHN NEWMAN - Cheating

Citește mai multe despre John NewmanRudimental
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Conflictul dintre Jon Bon Jovi și Richie Sambora se agravează

Deși părea că s-a încheiat, conflictul dintre Richie Sambora și Jon Bon Jovi începe să ia proporții și mai mari....

Închide