Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

John Mayer și Katy Perry cântă în duet piesa "Who You Love" - AUDIO

John Mayer și Katy Perry au înregistrat o piesă în duet. Intitulată "Who You Love", melodia este o baladă de iubire inspirată de povestea relației dintre cei doi. Single-ul este inclus pe albumul "Paradise Valley" al lui John Mayer, ce va fi lansat pe 20 august 2013.

Publicat

pe

John Mayer și Katy Perry la Premiile Grammy 2013
John Mayer și Katy Perry la Premiile Grammy 2013

Cu doar câteva zile înainte de lansarea noului album John Mayer, o piesă de pe materialul "Paradise Valley" ajunge pe internet și implicit în atenția presei. Single-ul "Who You Love", cântat în duet cu Katy Perry, a fost dezvăluit cu o săptămână înainte de lansarea oficială a albumului "Paradise Valley", consecință a streamingului gratuit oferit de artist prin intermediul iTunes. Conform declarațiilor lui John Mayer, piesa vorbește despre acceptarea persoanei pe care o iubești.

"Am început să fredonez <<And my girl, she ain't the one I saw coming / Sometimes I don't know which way to go /And I tried to run before, but I'm not running anymore>>. În 2013, în contextul societății moderne în care trăim, asta e o abordare diferită, asociată cu drăgălășenia. Spun asta pentru că sunt atât de multe alte lucruri pe care le poți face  pentru tine și cu care îți poți ocupa timpul. E mai simplu să minți decât să recunoști că ai încercat să fii singur și nu ai putut. Aceasta este comportamentul tipic generației noastre ", povestește John Mayer într-un interviu acordat Billboard.

Katy Perry a compus și ea partea sa de versuri, artista pop mărturisind  "my boy was not the one that I saw coming, some have said his heart's too hard to hold." În ce privește ideea colaborării dintre cei doi, John Mayer crede că nu ar fi putut găsi o altă voce mai potrivită.

"Imediat m-am gândit la Katy, realizând ce voce cool are. Personalitatea sa se potrivea perfect cu tonul melodiei. În plus a fost o oportunitate pentru ea să-și scrie propriile versuri, drept răspuns la ceea ce compusesem eu. În felul acesta ai cele două fațete ale relației, sinceritatea spunându-și cuvântul.

Noul album John Mayer, "Paradise Valley", va fi lansat pe 20 august 2013. Până atunci materialul discografic poate fi ascultat gratuit pe iTunes.

Comentează

Trending