Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

John Mayer și Katy Perry cântă în duet piesa "Who You Love" - AUDIO

John Mayer și Katy Perry au înregistrat o piesă în duet. Intitulată "Who You Love", melodia este o baladă de iubire inspirată de povestea relației dintre cei doi. Single-ul este inclus pe albumul "Paradise Valley" al lui John Mayer, ce va fi lansat pe 20 august 2013.
John Mayer și Katy Perry la Premiile Grammy 2013

John Mayer și Katy Perry la Premiile Grammy 2013

Urmărește-ne pe

Cu doar câteva zile înainte de lansarea noului album John Mayer, o piesă de pe materialul "Paradise Valley" ajunge pe internet și implicit în atenția presei. Single-ul "Who You Love", cântat în duet cu Katy Perry, a fost dezvăluit cu o săptămână înainte de lansarea oficială a albumului "Paradise Valley", consecință a streamingului gratuit oferit de artist prin intermediul iTunes. Conform declarațiilor lui John Mayer, piesa vorbește despre acceptarea persoanei pe care o iubești.

"Am început să fredonez <<And my girl, she ain't the one I saw coming / Sometimes I don't know which way to go /And I tried to run before, but I'm not running anymore>>. În 2013, în contextul societății moderne în care trăim, asta e o abordare diferită, asociată cu drăgălășenia. Spun asta pentru că sunt atât de multe alte lucruri pe care le poți face  pentru tine și cu care îți poți ocupa timpul. E mai simplu să minți decât să recunoști că ai încercat să fii singur și nu ai putut. Aceasta este comportamentul tipic generației noastre ", povestește John Mayer într-un interviu acordat Billboard.

Katy Perry a compus și ea partea sa de versuri, artista pop mărturisind  "my boy was not the one that I saw coming, some have said his heart's too hard to hold." În ce privește ideea colaborării dintre cei doi, John Mayer crede că nu ar fi putut găsi o altă voce mai potrivită.

"Imediat m-am gândit la Katy, realizând ce voce cool are. Personalitatea sa se potrivea perfect cu tonul melodiei. În plus a fost o oportunitate pentru ea să-și scrie propriile versuri, drept răspuns la ceea ce compusesem eu. În felul acesta ai cele două fațete ale relației, sinceritatea spunându-și cuvântul.

Noul album John Mayer, "Paradise Valley", va fi lansat pe 20 august 2013. Până atunci materialul discografic poate fi ascultat gratuit pe iTunes.

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ellie Goulding: Mi-ar fi plăcut să compun "I Will Always love You" - VIDEO

Ellie Goulding a răspuns unor întrebări puse de fani în cadrul unui podcast pentru Vevo. Astfel, am aflat ce-i place...

Închide