Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Jessie J a lansat o nouă piesă, "It's My Party" - AUDIO

Jessie J a dezvăluit o nouă piesă de pe următorul album. Single-ul se numește "It's My Party" și păstrează vibe-ul energic și nebun transmis prin "Wild", melodia lansată de artista britanică în urmă cu aproximativ două luni. "It's My Party" a fost difuzată în primă audiție la postul de radio Capital FM.
Jessie J

Jessie J

După colaborarea cu Big Sean și Dizzee Rascal pentru piesa "Wild", Jessie J ne povestește despre atmosfera de la petrecerile sale. Deși tema abordată aduce cu ultima piesă Miley Cyrus, "We Can’t Stop", noul single "It's My Party" nu are nimic de-a face cu scenariul din clipul fostei Hannah Montana.

"Cei care au fost la petrecerile organizate de mine știu că nu se întâmplă nimic de genul ăsta (referire la clipul Miley Cyrus), însă distracția a fost necondiționată. E o adevărată nebunie, dar nu implică în niciun fel contactul sexual cu păpuși", a mărturisit Jessie J la postul de radio Capital FM.

În curând va apărea și un videoclip al piesei, despre care Jessie spune că va fi în ton cu sound-ul și tematica abordate.

"Scenariul va porni de la atmosfera din cadrul petrecerilor. Vor fi trei petreceri pe care practic le voi uni într-una singură. (...) Vor participa o parte dintre cei mai buni prieteni ai mei. Va fi un videoclip care va transmite ideea de distracție și mult umor."

Noul album Jessie J, de pe care a fost extrasă piesa "It's My Party", va apărea anul acesta. Deși nu se cunoaște încă o dată de lansare sau un titlu al materialului, artista a dezvăluit presei că pentru noile piese a colaborat cu producători precum Claude Kelly, ce a lucrat cu Michael Jackson, Whitney Houston, Christina Aguilera sau Britney Spears, Dr. Luke, vechi colaborator al unor artiști precum Rihanna sau Pink, și Ammo, care a produs hituri pentru Ke$ha și Katy Perry.

"It's My Party" poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 0.99 lire, respectiv 1.29 euro. Single-ul va deveni disponibil pentru achiziționare începând cu data de 15 septembrie.

Jessie J - "It's My Party"

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Birdy a lansat "Wings" - VIDEOCLIP

Birdy, adolescenta care a cucerit topurile internaționale cu single-ul "Skinny Love", a dezvăluit recent videoclipul primului single de pe noul...

Închide