Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Foreigner
INFO CONCERT:
Neversea 2018


Jessie J a lansat "Hero", soundtrack al "Kick Ass 2" - LYRIC VIDEO

Jessie J continuă seria single-urilor "pe bandă" cu o nouă piesă, intitulată "Hero". Melodia a fost compusă de către artista britanică pentru a fi inclusă pe coloana sonoră a filmului "Kick Ass 2". Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 16 august.
Jessie J

Jessie J

După "Wild", "It's My Party" și "Excuse My Rude", lansate pe parcursul a câtorva săptămâni, Jessie J revine cu un nou single. "Hero" este piesa principală de pe coloana sonoră a filmului "Kick Ass 2", tematica melodiei gravitând astfel în jurul poveștii din cărțile de benzi desenate. Prin expresii și cuvinte cheie precum "anything is possible," "feeling indestructible" și "fearless" , artista britanică pune accentul pe calitățile ce ar trebui să caraterizeze orice erou. Ca sound, piesa este similară celor lansate anterior, beat-ul de pe fundal și stilul de pronunție a cuvintelor devenind deja o "marcă înregistrată" Jessie J.

"Kick Ass 2" este un film de acțiune inspirat din revistele de benzi desenate ale lui Mark Miller, fiind o continuare a peliculei din 2010. Regizorul Jeff Wadlow a fost cel care a adaptat povestea pentru marile ecrane, ocupându-se deopotrivă de redactarea scenariului. Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson este și de această dată protagonist, filmul urmând să aibă premiera în cinematografe pe 16 august.

Jessie J - "Hero" (soundtrack "Kick Ass 2")

Jessie J va lansa anul acesta un nou album, cel de-al doilea din carieră. Deși nu se cunoaște încă o dată de lansare sau un titlu al materialului, artista a dezvăluit că albumul include colaborări cu producători precum Claude Kelly, ce a lucrat cu Michael Jackson, Whitney Houston, Christina Aguilera sau Britney Spears, Dr. Luke, vechi colaborator al unor artiști precum Rihanna sau Pink, și Ammo, care a produs hituri pentru Ke$ha și Katy Perry. Albumul va include 13 piese, printre care se regăsesc  "Breathe", "Daydreaming" și "Conquer The World", ultima fiind o melodie interpretată în duet cu Brandy. Pentru acest material discografic Jessie J a colaborat, de asemenea, cu artiști precum Pharrell și Mary J. Blige.

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Calvin Harris este cel mai bine plătit DJ din lume

Potrivit celui mai recent clasament realizat de revista Forbes, Clavin Harris este cel mai bine plătit DJ din lume. Valoarea...

Închide