Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Jessie J a lansat "Excuse My Rude" - LYRIC VIDEO

La doar câteva zile de la dezvăluirea videoclipului pentru piesa "It's My Party", Jessie J lansează un nou single. Piesa se numește "Excuse My Rude", iar pe partea de rap a melodiei a contribuit și Becky G. Spre deosebire de single-urile precedente, plasate în zona pop-dance, sound-ul noii piese alunecă mai mult spre stilul electro cu influențe hip hop.
Jessie J

Jessie J

Aceasta este Jessie J pe care o știm, au exclamat mulți dintre fani pe YouTube după ascultarea noului single "Excuse My Rude". Piesa are într-adevăr o altfel de abordare, amintind de sound-ul unor melodii din perioada de început a artistei, cum ar fi "Do It like a Dude", lansată în 2010.

"Excuse My Rude" este extras de pe cel de-al doilea album Jessie J, care va apărea spre sfârșitul acestui an. Recent artista britanică a dezvăluit noi detalii despre acest material discografic, menționând că va include colaborări cu  Mary J. Blige, Pharrell, Brandy.

"Veți vedea titlul albumului, veți vedea imaginea, veți vedea coperta albumului și cred că totul este rezumat într-un singur cuvânt. Noul material vorbește despre poziția în care mă aflu acum în viața mea și despre ce simt în legătură cu tot ce mi se întâmplă, dar nu se numește "Gold", a povestit Jessie J pentru Capital FM într-o notă umoristică.

În același interviu, Jessie J a dezvăluit și câteva dintre titlurile pieselor de pe noul album.

"Sunt 13 piese incluse în tracklist. Una se numește "Breathe", alta "Daydreaming", și mai este o piesă intitulată "Conquer The World", pe care o cânt în duet cu Brandy."

Deși nu se cunoaște încă o dată de lansare sau un titlu al materialului, artista a dezvăluit în alte interviuri că albumul include, de asemenea, colaborări cu producători precum Claude Kelly, ce a lucrat cu Michael Jackson, Whitney Houston, Christina Aguilera sau Britney Spears, Dr. Luke, vechi colaborator al unor artiști precum Rihanna sau Pink, și Ammo, care a produs hituri pentru Ke$ha și Katy Perry.

Jessie J - "Excuse My Rude" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lake of Tears concertează la festivalul Metalhead Meeting

Lake of Tears este al treilea nume confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting ce se va desfăşura pe 21 septembrie la...

Închide