Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Jay-Z a lansat "Holy Grail" feat. Justin Timberlake - VIDEOCLIP

Jay-Z a lansat videoclipul piesei "Holy Grail". Single-ul este interpretat în duet cu Justin Timberlake și include elemente lirice din hit-ul "Smells Like Teen Spirit" de la Nirvana. "Holy Grail" a fost produs de The-Dream, Timbaland, Jerome "J-Roc" Harmon și No ID.
Jay-Z feat. Justin Timberlake -

Jay-Z, nominalizat la premiile Grammy 2014

Atunci când Jay-Z lansează un nou produs, fie el muzical sau de altă natură, totul capătă noi proporții. E în stilul rapper-ului ca promovarea să aibă întotdeauna accentul bine pus pe "ieșit din comun". Pentru "Picasso Baby", piesa lansată anterior, s-a apelat la un clip de aproape 11 minute, în care oameni ai artelor "au defilat" în saloanele pretențioase de la Pace Gallery, New York.

Noul single "Holy Grail" nu putea fi mai prejos. Beneficiind de vocea și prezența bunului prieten Justin Timberlake, videoclipul piesei a fost regizat de către Anthony Mandler, director de film și fotograf cunoscut pentru colaborările cu Eminem, Usher, Shakira, Taylor Swift, Selena Gomez, Justin Bieber, 50 cent, Ne-Yo, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Cheryl Cole, Mary J Blige. Distincția melodiei este dată de cele câteva versuri "împumutate" de la Nirvana, din single-ul "Smells Like Teen Spirit". Utilizarea lor a fost posibilă prin obținerea permisiunii din partea lui Courtney Love, ea fiind cea care deține acum drepturile de autor.

Piesa "Holy Grail" a primit atât aprecieri, cât și critici. Simon Vozick de la Rolling Stone a găsit melodia drept "surprinzător de bună în a deschide apetitul pentru o anume stare", în timp ce Ian Cohen de la Pitchfork vede o nepotrivire de simboluri între stilul de viață al rapper-ului și imaginea trupei Nirvana: "Deși Kurt Cobain se simțea compromis de propria-i faimă, Jay-Z și Timberlake fac tot ce le stă în putință pentru a nu-i jigni pe cei înstăriți - și vorbim aici fie de Samsung, fie de Target, fie de oricine e dispus în general să dea 250 de dolari pentru a-i vedea la Rose Bowl."

Noul single Jay-Z este extras de pe albumul "Magna Carta... Holy Grail", lansat pe 4 iulie 2013 și certificat cu platină pentru vânzări de peste un milion de copii.

Jay-Z  feat. Justin Timberlake - "Holy Grail"

Tracklist "Magna Carta... Holy Grail"

 1. Holy Grail (feat. Justin Timberlake)
 2. Picasso Baby
 3. Tom Ford
 4. F*CKWithMeYouKnowIGotIt (feat. Rick Ross)
 5. Oceans (feat. Frank Ocean)
 6. F.U.T.W.
 7. Somewhere In America
 8. Crown
 9. Heaven
 10. Versus
 11. Part II (On the Run) [feat. Beyoncé]
 12. Beach Is Better
 13. BBC
 14. JAY Z Blue
 15. La Familia
 16. Nickels and Dimes

Citește mai multe despre Jay-ZJustin Timberlake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele zile cu bilete la preț redus pentru Metalhead Meeting 2013

Au mai rămas doar șapte zile în care biletele pentru Metalhead Meeting 2013 se pot cumpăra la pret redus. Momentan...

Închide