Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Jay-Z a lansat "Holy Grail" feat. Justin Timberlake - VIDEOCLIP

Jay-Z a lansat videoclipul piesei "Holy Grail". Single-ul este interpretat în duet cu Justin Timberlake și include elemente lirice din hit-ul "Smells Like Teen Spirit" de la Nirvana. "Holy Grail" a fost produs de The-Dream, Timbaland, Jerome "J-Roc" Harmon și No ID.

Publicat

pe

Jay-Z feat. Justin Timberlake - "Holy Grail" (secvență clip)
Jay-Z feat. Justin Timberlake - "Holy Grail" (secvență clip)

Atunci când Jay-Z lansează un nou produs, fie el muzical sau de altă natură, totul capătă noi proporții. E în stilul rapper-ului ca promovarea să aibă întotdeauna accentul bine pus pe "ieșit din comun". Pentru "Picasso Baby", piesa lansată anterior, s-a apelat la un clip de aproape 11 minute, în care oameni ai artelor "au defilat" în saloanele pretențioase de la Pace Gallery, New York.

Noul single "Holy Grail" nu putea fi mai prejos. Beneficiind de vocea și prezența bunului prieten Justin Timberlake, videoclipul piesei a fost regizat de către Anthony Mandler, director de film și fotograf cunoscut pentru colaborările cu Eminem, Usher, Shakira, Taylor Swift, Selena Gomez, Justin Bieber, 50 cent, Ne-Yo, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Cheryl Cole, Mary J Blige. Distincția melodiei este dată de cele câteva versuri "împumutate" de la Nirvana, din single-ul "Smells Like Teen Spirit". Utilizarea lor a fost posibilă prin obținerea permisiunii din partea lui Courtney Love, ea fiind cea care deține acum drepturile de autor.

Piesa "Holy Grail" a primit atât aprecieri, cât și critici. Simon Vozick de la Rolling Stone a găsit melodia drept "surprinzător de bună în a deschide apetitul pentru o anume stare", în timp ce Ian Cohen de la Pitchfork vede o nepotrivire de simboluri între stilul de viață al rapper-ului și imaginea trupei Nirvana: "Deși Kurt Cobain se simțea compromis de propria-i faimă, Jay-Z și Timberlake fac tot ce le stă în putință pentru a nu-i jigni pe cei înstăriți - și vorbim aici fie de Samsung, fie de Target, fie de oricine e dispus în general să dea 250 de dolari pentru a-i vedea la Rose Bowl."

Noul single Jay-Z este extras de pe albumul "Magna Carta... Holy Grail", lansat pe 4 iulie 2013 și certificat cu platină pentru vânzări de peste un milion de copii.

Jay-Z  feat. Justin Timberlake - "Holy Grail"

Tracklist "Magna Carta... Holy Grail"

  1. Holy Grail (feat. Justin Timberlake)
  2. Picasso Baby
  3. Tom Ford
  4. F*CKWithMeYouKnowIGotIt (feat. Rick Ross)
  5. Oceans (feat. Frank Ocean)
  6. F.U.T.W.
  7. Somewhere In America
  8. Crown
  9. Heaven
  10. Versus
  11. Part II (On the Run) [feat. Beyoncé]
  12. Beach Is Better
  13. BBC
  14. JAY Z Blue
  15. La Familia
  16. Nickels and Dimes

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending