Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

James Blunt a lansat "Bonfire Heart" - VIDEOCLIP

James Blunt a lansat videoclipul primului single de pe noul album "Moon Landing". Piesa se numește "Bonfire Heart" și a fost compusă de către James Blunt în colaborare cu solistul trupei One Republic, Ryan Tedder.
James Blunt -

James Blunt - "Bonfire Heart" (secvență clip)

După surpriza făcută fanilor prin dezvăluirea piesei "Miss America", James Blunt revine cu videoclipul primului single de pe albumul "Moon Landing".

"Noul clip a fost filmat în Wyoming și Idaho. Eu l-aș descrie drept un mix dintre Top Gun și Brokeback Mountain…Personajele din videoclip nu joacă un rol, ci au fost surprinse în ipostazele respective. Mai mult decât atât, mirele și mireasa ce apar la sfârșit chiar se căsătoreau la momentul filmării, secvențele incluse în clip fiind din timpul primului lor dans."

Piesa "Bonfire Heart" a debutat la BBB Radio 2 pe 29 iulie. Single-ul este extras de pe noul album "Moon Landing", cel de-al patrulea material discografic al artistului după "Back to Bedlam", "All the Lost Souls" și "Some Kind of Trouble". Albumul conține 14 piese și a fost înregistrat în Los Angeles.

"Moon Landing" vine după o pauză de trei ani în care presa a speculat chiar și posibilitatea retragerii artistului din industria muzicală, motivul fiind o declarație a acestuia prin care menționa că va lua o pauză nedefinit de lungă.

"Pur și simplu vreau să iau o pauză  pentru a avea mai mult timp pentru mine. Nu am planuri pentru a mai compune ceva în perioada următoare. M-am bucurat de o perioadă mai liniștită de când am terminat turneul mondial și am petrecut, de asemenea, foarte mult timp în Ibiza, unde am o vilă."

Din fericire pentru fanii James Blunt, activitatea sa muzicală continuă. "Moon Landing" va fi lansat în octombrie 2013, iar piesa "Bonfire Heart" poate fi deja achiziționată de pe iTunes la prețul de 3.49 euro, împreună cu EP-ul ce poartă același nume.

James Blunt - "Bonfire Heart" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre James Blunt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Daft Punk lansează clipul "Lose Yourself To Dance" feat. Pharrell Williams și Nile Rodgers - VIDEO

Urmăriți pe InfoMusic un preview al noului videoclip filmat de Daft Punk. Acesta a fost realizat pentru melodia "Lose Yourself...

Închide