Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

James Blunt a lansat "Bonfire Heart" - LYRIC VIDEO

James Blunt a dezvăluit primul single de pe albumul "Moon Landing", material ce va apărea pe piață în octombrie 2013. Intitulată "Bonfire Heart", noua piesă a artistului britanic păstrează din nostalgia și romantismul prezente și pe albumele anterioare.

Publicat

pe

James Blunt
James Blunt │ FOTO: gallery-tabloid-celebrity.blogspot.com

"Aceasta este prima piesă de noul meu album. Videoclipul va fi şi el dezvăluit în curând!", anunța recent James Blunt pe pagina sa de Facebook.

Între timp artistul a dat de veste că filmările pentru clipul piesei "Bonfire Heart" au început deja, acesta deplasându-se până la Wyoming pentru înregistrări. Până la finalizarea lor, ne putem bucura de un lyric video inspirat de prima aselenizare, James Blunt găsind conexiuni între iubire și primul pas pe lună. Imaginile ce se succed în lyric video-ul piesei "Bonfire Heart" surprind secvențe din înregistrări de arhivă ale unor momente istorice, ce ar putea fi rezumate prin cuvintele lui Neil Armstrong - "Un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire". Versurile sunt completate pe alocuri de diverse animații și formule fizice, rezultând un video interactiv.

Noul single James Blunt a fost dezvăluit la doar două săptămâni de la anunțul privind lansarea albumului "Moon Landing", cel de-al patrulea material discografic al artistului după "Back to Bedlam", "All the Lost Souls" și "Some Kind of Trouble". Albumul a fost înregistrat în Los Angeles și finalizat în urmă cu aproximativ o lună.

"Moon Landing" vine după o pauză de trei ani în care presa a speculat chiar și posibilitatea retragerii artistului din industria muzicală, motivul fiind o declarație a acestuia prin care menționa că va lua o pauză nedefinit de lungă.

"Pur și simplu vreau să iau o pauză  pentru a avea mai mult timp pentru mine. Nu am planuri pentru a mai compune ceva în perioada următoare. M-am bucurat de o perioadă mai liniștită de când am terminat turneul mondial și am petrecut, de asemenea, foarte mult timp în Ibiza, unde am o vilă."

Din fericire pentru fanii James Blunt, activitatea sa muzicală continuă. "Moon Landing" va fi lansat în octombrie 2013, iar piesa "Bonfire Heart" poate fi deja achiziționată de pe iTunes la prețul de 3.49 euro, împreună cu EP-ul ce poartă același nume.

James Blunt - "Bonfire Heart" (Lyric Video)

Trending