Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

"It's My Party", ne spune Jessie J - VIDEOCLIP

Jessie J a lansat videoclipul piesei "It's My Party", single ce a fost dezvăluit cu doar câteva zile în urmă. În clip, artista britanică ne arată ce înseamnă să petreci în stil Jessie J, demonstrând că diferențele de gusturi nu pot sta în calea unui expert în generarea de atmosferă.
Jessie J -

Jessie J - "It's My Party" (secvență clip)

După colaborarea cu Big Sean și Dizzee Rascal pentru piesa "Wild", Jessie J ne spune prin piesa "It's My Party" că indiferent de stilul de muzică pe care îl asculți, important este să simți vibe-ul distracției, să lași deoparte telefonul sau orice alte gadgeturi ce impun inevitabil granițe în comunicarea cu cei de lângă tine și să dai frâu liber nevoii de exteriorizare. În noul videoclip artista britanică aduce la un numitor comun trei petreceri, reușind să facă punkerii, hipsterii și hip-hop-erii să se distreze împreună și să uite de orice diferențe de gusturi sau opinii.

Noul album Jessie J, de pe care a fost extrasă piesa "It’s My Party", va apărea spre sfârșitul acestui an. Deși nu se cunoaște încă o dată de lansare sau un titlu al materialului, artista a dezvăluit presei că pentru noile piese a colaborat cu producători precum Claude Kelly, ce a lucrat cu Michael Jackson, Whitney Houston, Christina Aguilera sau Britney Spears, Dr. Luke, vechi colaborator al unor artiști precum Rihanna sau Pink, și Ammo, care a produs hituri pentru Ke$ha și Katy Perry.

"It’s My Party" poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 0.99 lire, respectiv 1.29 euro. Single-ul va deveni disponibil pentru achiziționare începând cu data de 15 septembrie.

Jessie J - "It's My Party"

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan a lansat clipul unei noi piese, "Pretty Saro" - VIDEOCLIP

Bob Dylan va relansa în luna septembrie albumul "Self Portrait".Boxset-ul este format din patru CD-uri ce conțin pe lângă albumul...

Închide