Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

"It's My Party", ne spune Jessie J - VIDEOCLIP

Jessie J a lansat videoclipul piesei "It's My Party", single ce a fost dezvăluit cu doar câteva zile în urmă. În clip, artista britanică ne arată ce înseamnă să petreci în stil Jessie J, demonstrând că diferențele de gusturi nu pot sta în calea unui expert în generarea de atmosferă.
Jessie J -

Jessie J - "It's My Party" (secvență clip)

După colaborarea cu Big Sean și Dizzee Rascal pentru piesa "Wild", Jessie J ne spune prin piesa "It's My Party" că indiferent de stilul de muzică pe care îl asculți, important este să simți vibe-ul distracției, să lași deoparte telefonul sau orice alte gadgeturi ce impun inevitabil granițe în comunicarea cu cei de lângă tine și să dai frâu liber nevoii de exteriorizare. În noul videoclip artista britanică aduce la un numitor comun trei petreceri, reușind să facă punkerii, hipsterii și hip-hop-erii să se distreze împreună și să uite de orice diferențe de gusturi sau opinii.

Noul album Jessie J, de pe care a fost extrasă piesa "It’s My Party", va apărea spre sfârșitul acestui an. Deși nu se cunoaște încă o dată de lansare sau un titlu al materialului, artista a dezvăluit presei că pentru noile piese a colaborat cu producători precum Claude Kelly, ce a lucrat cu Michael Jackson, Whitney Houston, Christina Aguilera sau Britney Spears, Dr. Luke, vechi colaborator al unor artiști precum Rihanna sau Pink, și Ammo, care a produs hituri pentru Ke$ha și Katy Perry.

"It’s My Party" poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 0.99 lire, respectiv 1.29 euro. Single-ul va deveni disponibil pentru achiziționare începând cu data de 15 septembrie.

Jessie J - "It's My Party"

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan a lansat clipul unei noi piese, "Pretty Saro" - VIDEOCLIP

Bob Dylan va relansa în luna septembrie albumul "Self Portrait".Boxset-ul este format din patru CD-uri ce conțin pe lângă albumul...

Închide