Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Încep pregătirile pentru show-ul Roger Waters – The Wall

Doar opt zile au mai rămas până la show-ul Roger Waters - The Wall, cea mai mare producție muzicală realizată vreodată în România. Pregatirile în Piața Constituției sunt programate să înceapă chiar în această seară, primele 28 de tiruri cu echipament urmând să ajungă la București zilele următoare. Concertul va avea loc pe 28 august, în fața Palatului Parlamentului.

Publicat

pe

Roger Waters in turneu in 2010
Roger Waters in turneu in 2010

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la București celebrul The Wall - unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrală a pieselor incluse în albumul cu același nume, un adevărat simbol al libertății pentru generații întregi de fani din întreaga lume.

Recunoscut la nivel modial drept una dintre cele mai ample producții muzicale, show-ul The Wall a fost regândit special pentru concertele în aer liber, astfel încât dimensiunile scenei sunt cu adevarat impresionante, zidul din spatele acesteia măsurând nu mai puțin de 150 de metri lungime și aproximativ 12 metri înălțime. Întreaga structură va fi realizată din "cărămizi", ce vor alcătui cea mai mare suprafață de proiecții video: peste 1500 de mp, peste 40 de proiectoare gigantice fiind responsabile de efectele vizuale ale show-ului. Scena va avea totodată și cel mai mare acoperiș din lume: 54 de metri lățime și 32 de metri deschidere, fiind asamblat la o înălțime de 24 de metri, ce va asigura protecția unei suprafețe de peste 1000 mp. Pentru ridicarea uriașului acoperiș sunt necesare nu mai puțin de 4 zile, 2 macarale de 60 de tone fiecare și aproximativ 60 de oameni.

Roger Waters - ARENA 2012

Roger Waters - ARENA 2012

Lucrările pentru show-ul de miercurea viitoare vor începe chiar de astăzi, 20 august, Piața Constituției urmând a fi închisă începând cu ora 20:00. Primele 28 de tiruri ce asigură transportul elementelor de producție ale echipei lui Roger Waters sunt programate să ajungă zilele urmatoare. Alte 23 de tiruri vor aduce echipamentul tehnic pentru scenă, a cărei construcție va începe sâmbătă, 24 august. Întreaga producție se va bucura de implicarea a peste 2600 de oameni, dintre care doar 130 de vor fi din echipa de producție a turneului.

Cei care nu for să rateze acest concert mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a-și achiziționa bilete. Acestea se găsesc în reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si online, de pe www.myticket.ro. Evenimentul este organizat de Emagic.

Pentru show-ul Roger Waters – The Wall InfoMusic oferă două invitații, pe care le puteți câștiga participând la concurs.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Posterul concertului ROGER WATERS de pe 28 august 2013 din Piata Constitutiei
Concerte miercuri, 28 august 2013

Roger Waters

Loc
Piața Constituției
Comentează

Trending