Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Holograf a filmat videoclipul piesei "Roua dimineții" - FOTO

Formația Holograf a filmat recent un nou videoclip. Piesa promovată este "Roua dimineții", cel de-al patrulea single extras de pe albumul "Love Affair". Noul videoclip va avea premiera luna viitoare, pe 19 septembrie.

Publicat

pe

Holograf pe platoul de filmări (videoclipul "Roua dimineții")
Holograf pe platoul de filmări (videoclipul "Roua dimineții")

"Single-ul ‘Roua dimineții’ are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut normală, pentru că Holograf a fost și este o formație rock, iar clipul nu face decât să exprime această parte mai dinamică a trupei", a spus Iulian Vrabete, bassistul Holograf.

Regia noului clip a fost semnată de George Petrosel, fiul lui Edi Petroșel, bateristul formației, aceasta fiind prima astfel de colaborare între George și Holograf.

"Noi am mai colaborat cu George la diverse ședințe foto sau mici alte filmări, dar niciodată până acum pentru un clip și ne bucurăm foarte mult că am putut face acest lucru. Cred că pentru el a fost mai greu decât pentru noi și a avut ceva emoții, având în vedere că ne cunoaște de când era foarte mic, însă s-a descurcat excelent", a explicat Vrabete.

Poze de la filmarea videoclipului "Roua dimineții"

Mesajul piesei este unul simplu și emoționant: "Piesa "Roua dimineții" vorbește despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi ca să ne păstrăm sentimentele, afecțiunea și oamenii apropiați. Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl căutam este un lucru foarte prețios și nu trebuie lăsat la întâmplare", a mai spus bassistul.

Piesa "Roua dimineții" este coloana sonoră a filmului "Ultimul zburător", regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul conține și secvențe din peliculă.

Holograf - "Roua dimineții"

PUBLICITATE
Comentează

Trending