Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Haim a lansat "The Wire" - VIDEOCLIP

Haim a lansat un nou videoclip, pentru piesa "The Wire". Single-ul este extras de pe albumul de debut al trupei, "Days Are Gone", ce va apărea pe 30 septembrie 2013.
Haim

Haim

Cele trei surori ce formează trupa Haim au făcut furori în 2012 cu single-ul de debut "Forever". Aerul disco și stilul hippie au cucerit atât publicul, cât și criticii, la începutul acestui an trupa câștigând trofeul BBC Sound of 2013. Printr-o prezență constantă în media și la festivaluri, Haim au reușit să-și formeze o bază solidă de fani, albumul de debut fiind așteptat cu nerăbdare de către mulți dintre ascultătorii de muzică indie.

Înainte ca materialul "Days Are Gone" să fie lansat oficial, Haim dezvăluie o nouă piesă de pe album. Intitulată "The Wire", melodia beneficiază de un videoclip ce pune în valoare un umor specific adolescentin. Cele trei își părăsesc iubiții, reacțiile exagerate ale actorilor din clip mizând pe hohotele de râs ale privitorilor.

Albumul de debut, "Days Are Gone", va fi lansat pe piață pe 30 septembrie 2013 sub egida casei de discuri Polydor Records. Materialul include 11 piese şi poate fi precomandat în format digital, CD sau vinyl.

Haim este formată din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. După 5 ani în care au cântat în cluburile din orașul natal și din împrejurimi, Haim a lansat pe 12 octombrie 2012 single-ul de debut, intitulat "Forever". Cel de-al doilea single, "Don’t Save Me" a urcat în UK Singles Chart până pe poziția 32, Tom Howard de la NME acordând un review pozitiv piesei: "Cel mai bun lucru la trupa Haim este că piesele pe care le compun sunt 100%  lipsite de bullshit". Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor de la Haim puteţi citi un articol anterior de la rubrica JOINewArtist.

Haim - "The Wire"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1TffpkE2GU4&w=600]

Citește mai multe despre Haim
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn a lansat "Never Never" - LYRIC VIDEO

Korn va lansa cel de-al 11-lea album de studio, intitulat "The Paradigm Shift", pe 8 octombrie 2013. Materialul marchează întoarcerea...

Închide