Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Glasvegas anunță un album nou în septembrie

Trupa Glasvegas va lansa în toamnă cel de-al treilea material discografic. Înregistrat în orașul natal și produs de solistul trupei, noul album vorbește despre dezechilibru, stări ciudate și nopți pierdute în fața unui televizor fără semnal.

Glasvegas în concert la Summer Well 2013

Urmărește-ne pe

Scoțienii de la Glasvegas au înregistrat cel de-al 3-lea album, pe care se pregătesc să-l lanseze pe 2 septembrie. Acesta se intitulează "Later.When The TV Turns To Static", iar mai jos puteți asculta un mix cu piesele de pe material. Trupa a lucrat în propriul studio din Glasgow, orașul natal, iar versurile și producția au fost realizate de solistul grupului James Allan.

Când mă gândesc la cineva care petrece timp noaptea în fața unui televizor fără semnal, mă gândesc la o persoană singură. Mă gândesc că ceva nu este în regulă. Mă gândesc la dezechilibru. Asemenea sentimente apar pe noul nostru album, a declarat James Allan.

Primele single-ul de promovare, "I'd Rather Be Dead (Than Be With You)" și "If" au fost foarte bine primite de public, fiind considerate o revenire spectaculoasă a formației. Următorul single, programat pentru data de 23 septembrie este chiar piesa ce dă titlul discului. Tot în luna septembrie, Glasvegas va porni într-un turneu de promovare european. Fanii din România au avut ocazia să vadă în premieră trupa live, vara aceasta, în cadrul festivalului Summer Well 2013, iar InfoMusic nu a lipsit de la eveniment - Vezi poze cu Glasvegas în concert la Summer Well.

Noul album va fi lansat și sub forma unei ediții deluxe. Aceasta va include un DVD cu înregistrarea unui concert semi-acustic susținut recent de formație în Biserica Baptistă Adelaide ce datează din secolul al 19-lea, situată în Glasgow. Materialul poate fi precomandat de pe site-ul oficial al trupei.

Glasvegas - "Later.When The TV Turns To Static" (Album sampler)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au epuizat biletele VIP Backstage pentru Rockstadt Extreme Fest

Biletele din categoria VIP Backstage pentru festivalul Rockstadt Extreme Fest 2013 sunt Sold Out. Prima ediție a evenimentului va avea...

Închide