Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Glasvegas anunță un album nou în septembrie

Trupa Glasvegas va lansa în toamnă cel de-al treilea material discografic. Înregistrat în orașul natal și produs de solistul trupei, noul album vorbește despre dezechilibru, stări ciudate și nopți pierdute în fața unui televizor fără semnal.

Publicat

pe

Glasvegas în concert la Summer Well 2013

Scoțienii de la Glasvegas au înregistrat cel de-al 3-lea album, pe care se pregătesc să-l lanseze pe 2 septembrie. Acesta se intitulează "Later.When The TV Turns To Static", iar mai jos puteți asculta un mix cu piesele de pe material. Trupa a lucrat în propriul studio din Glasgow, orașul natal, iar versurile și producția au fost realizate de solistul grupului James Allan.

Când mă gândesc la cineva care petrece timp noaptea în fața unui televizor fără semnal, mă gândesc la o persoană singură. Mă gândesc că ceva nu este în regulă. Mă gândesc la dezechilibru. Asemenea sentimente apar pe noul nostru album, a declarat James Allan.

Primele single-ul de promovare, "I'd Rather Be Dead (Than Be With You)" și "If" au fost foarte bine primite de public, fiind considerate o revenire spectaculoasă a formației. Următorul single, programat pentru data de 23 septembrie este chiar piesa ce dă titlul discului. Tot în luna septembrie, Glasvegas va porni într-un turneu de promovare european. Fanii din România au avut ocazia să vadă în premieră trupa live, vara aceasta, în cadrul festivalului Summer Well 2013, iar InfoMusic nu a lipsit de la eveniment - Vezi poze cu Glasvegas în concert la Summer Well.

Noul album va fi lansat și sub forma unei ediții deluxe. Aceasta va include un DVD cu înregistrarea unui concert semi-acustic susținut recent de formație în Biserica Baptistă Adelaide ce datează din secolul al 19-lea, situată în Glasgow. Materialul poate fi precomandat de pe site-ul oficial al trupei.

Glasvegas - "Later.When The TV Turns To Static" (Album sampler)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster Festival Summer Well 2013 , 10 - 11 august, Domeniul Știrbey, Buftea
Festivaluri sâmbătă, 10 august 2013

Summer Well 2013

Loc
Domeniul Știrbey

Trending