Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

FYI a lansat "Baby, It’s Ok" feat. Alexandra Stan - VIDEOCLIP

Alexandra Stan a lansat primul videoclip de la altercația cu managerul Marcel Prodan. Clipul a fost realizat pentru single-ul "Baby, It's Ok", o colaborare cu trupa Follow Your Instinct.

Publicat

pe

Secvență clip FYI feat. Alexandra Stan - "Baby, It's Ok"
Secvență clip FYI feat. Alexandra Stan - "Baby, It's Ok"

Alexandra Stan vrea să-și reia activitatea muzicală cât mai repede. Artista a realizat o colaborare cu trupa Follow Your Instinct. Piesa se intitulează "Baby, It's Ok", iar mai jos puteți urmări videoclipul oficial. Proiectul "trans oceanic" Follow Your Instinct a apărut la începutul acestui an și a devenit în scurtă vreme un succes internațional. FYI înseamnă doi artiști americani și unul german, Addis aka Raptile, Lionezz și Viper care au cucerit topurile din întreaga lume cu piese precum "Portilla de Bobo" și "My City".

"Baby, It's Ok" vine cu beat-uri explozive, un refren care te cucerește încă de la prima ascultare și un videoclip care te binedispune. Single-ul este rezultatul colaborării celor de la FYI cu Alexandra Stan, una dintre primele artiste din România care a avut succes internațional. În plus, în momentul lansării, "Baby, It's Ok" a intrat direct pe locul 1 in iTunes.

Suntem foarte fericiți! De abia așteptăm să vedem reacțiile publicului din România. Ne bucurăm foarte tare de succesul single-ului "Portilla de Bobo", alături de prietenii noștri LoL Deejays și Minelli și de succesul "My City". Sperăm ca și "Baby, It’s Ok" să aibă cel puțin tot atât de mare succes, declară FYI.

Follow Your Instinct cu Alexandra Stan pe platourile de filmare a clipului "Baby, It's Ok"

Follow Your Instinct cu Alexandra Stan pe platourile de filmare a clipului "Baby, It's Ok"

Videoclipul este unul de vară, în care toată lumea se distrează pe plajă sau la piscină. Acesta a fost filmat recent în Marabella, Spania, fiind primul clip realizat de Alexandra Stan după ce a fost bătută de managerul său Marcel Prodan.

A fost foarte distractiv la filmări, toată echipa a fost extrem de profesionistă, am lucrat excelent cu cei de la Follow Your Instinct, a spus Alexandra Stan.

Follow Your Instinct va lansa primul material discografic anul viitor. Albumul va conține colaborări cu artiști cunoscuți precum Snoop Dogg, Samu Haber (Sunrise Avenue), Sean Kingston și Tray Songz.

FYI feat. Alexandra Stan - "Baby, It’s Ok"

Comentează

Trending