Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Foo Fighters va lansa un album nou în 2014

Anul 2014 va fi anul formației Foo Fighters care se pregătește să revină cu un nou material. Dave Grohl și Chris Shiflett au confirmat că lucrează la cel de-al 8-lea album. Potrivit celor doi înregistrările vor avea loc la începutul anului viitor.
Foo Fighters Turneu 2011 (sursa foto: www.facebook.com/foofighters)

Foo Fighters Turneu 2011 (sursa foto: www.facebook.com/foofighters)

În ianuarie 2013 cei de la Foo Fighters spuneau că vor lua o pauză mai lungă până vor începe să lucreze la un nou album. Se pare însă că artiștii nu au putut sta departe de studio și pregătesc mari surprize pentru 2014. În cadrul unui interviu pentru radioul Xfm, Dave Grohl a declarat că noul album este compus și că va fi înregistrat într-un mod neconvențional. Solistul a mai precizat că lansarea discului va avea loc anul viitor.

Fără îndoială, cred că anul viitor va fi un an important pentru Foo Fighters. Va fi minunat și abia aștept, a spus Dave Grohl.

La doar o zi de la declarația lui Grohl, chitaristul trupei Chris Shiflett a venit cu informații noi despre album. Acesta a precizat că înregistrările viitorului material se vor desfășura la începutul lui 2014.

De fapt, am început să lucrăm la noul album Foo Fighters cu câteva săptămâni în urmă. Am început să repetăm. A fost o pauză foarte scurtă. Vom începe înregistrările noului album Foo Fighters la începutul anului viitor, a precizat Chris Shiflett pentru publicația Rolling Stone.

Ultimul album lansat de Foo Fighters este "Wasting Light" din 2011. Materialul a fost înregistrat chiar în garajul lui Grohl din Encino, California și s-a folosit doar echipament analogic. Nu au mai existat corecturile de post-producție, astfel că trupa a repetat piesele timp de o lună. Partea de producție a fost realizată de Butch Vig. În contrast cu experimentele muzicale de pe celelalte albume, pe "Wasting Light", grupul s-a îndreptat către un sunet mai dur și mai crud. Majoritatea versurilor au fost compuse de Dave Grohl care reflectează asupra vieții sale și a viitorului.

Foo Fighters - "Arlandria" (Live on Letterman)

Citește mai multe despre Foo Fighters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Jackson și Justin Bieber cântă "Slave To The Rhythm" - AUDIO

O piesă compusă de Michael Jackson și nelansată niciodată oficial a fost de curând remixată și adusă pe făgașul electro-dance....

Închide