Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Fiona Apple a lansat "Hot Knife" - VIDEOCLIP

Cu determinarea unui călugăr budist și inima pusă pe jar, Fiona Apple ne convinge încă o dată că versurile sale și maniera de a le interpreta sunt suficiente pentru a-ți fura atenția. Noul clip al artistei, realizat pentru piesa "Hot Knife", este unul relativ simplu, ce trece de la cadre alb-negru la imagini color într-o ordine menită să amplifice emoțiile transmise. Deși preponderent static, videoclipul emană energie, Fiona părând că rostește incantații.
Fiona Apple -

Fiona Apple - "Hot Knife" (secvență clip)

Piesa "Hot Knife" este cel de-al doilea extras de pe albumul "The Idler Wheel...", considerat cel mai bun material discografic al anului 2012 de către publicații precum Time Magazine, Stereogum, Spinner și NPR Music's Fresh Air. Pentru videoclip Fiona Apple a colaborat cu fostul său iubit, Paul Thomas Anderson.

După mai bine de un an de la lansarea piesei "Every Single Night", Fiona Apple revine cu un nou single de pe materialul "The Idler Wheel...", un album înregistrat în tihnă, fără presiunea casei de discuri.

"Totul s-a desfășurat foarte degajat, nu admiteam întru totul că înregistram pentru un album. Timpul pe care l-am petrecut la studio m-a inspirat mai curând să termin anumite lucruri pe care le începusem, nu mi-a dat senzația că aș termina o temă pe care o am de predat. Nu am simțit niciun fel de presiune. În plus, casa de discuri nu știa că înregistrez de fapt pentru un nou album, așa încât nu se uita nimeni peste umărul meu", a povestit Fiona Apple într-un interviu acordat revisteiBlackBook.

Această atmosferă relaxantă în care a fost compus "The Idler Wheel..." i-a permis Fionei Apple să compună fără constrângeri, permițându-i să-și pună în valoare creativitatea la maximul potențial. Așa se face că albumul ce a marcat revenirea în industria muzicală după o pauză de 7 ani a debutat pe poziția a treia în topul Billboard 200, fiind considerat de către majoritatea criticilor cel mai bun material discografic din cariera artistei.

Pentru realizarea noului videoclip al single-ului "Hot Knife", Fiona Apple a colaborat cu Paul Thomas Anderson, iubitul său în anii '90 și începutul lui 2000. În perioada în care cei doi au fost împreună Andersen a regizat și alte clipuri ale Fionei pentru piese precum "Paper Bag", "Limp," "Fast as You Can" și "Across the Universe."

Fiona Apple - "Hot Knife"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Richie Sambora a lansat o nouă piesa solo, "Come Back As Me" - AUDIO

Desi nu participa alături de trupa Bon Jovi la turneul de promovare al albumului "What About Now", chitaristul Richie Sambora...

Închide