Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Fergie a lansat "A Little Party Never Killed Nobody" - VIDEOCLIP

Fergie a lansat videoclipul piesei "A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)". Single-ul este inclus pe albumul de soundrack-uri "Music from Baz Luhrmann's Film The Great Gatsby", material discografic lansat pe 6 mai 2013 și vândut în Statele Unite, până la începutul lunii iulie, în peste 300 de mii de copii.
Fergie -

Fergie - "A Little Party Never Killed Nobody" (secvență clip)

Pliată pe un stil retro-modern, în ton cu cea mai recentă ecranizare a romanului "The Great Gatsby", single-ul "A Little Party Never Killed Nobody" îmbină jazz-ul cu ritmurile electro. Pe beat-uri de dubstep, Fergie și echipa sa de dansatori trăiesc în 2013 atmosfera anilor '20, în scenariul noului videoclip fiind prezentată în toată splendoarea sa opulența petrecerilor de atunci. Clipul redă cu fidelitate ceea ce regizorul Baz Luhrmann a încercat de altfel să creeze prin noua ecranizare a romanului lui F. Scott Fitzgerald.

"Romanul lui F. Scott Fitzgerald este piperat cu referințe muzicale contemporane specifice poveștii din 1922. Aș vrea ca publicul să intre în atmosfera “erei jazz-ului” reprezentate pe ecran și totodată să simtă influențele hip-hop ale zilelor noastre" a declarat Baz Luhrmann.

Plecând de la această premiză, albumul cu soundtrack-uri al filmului "The Great Gatsby", pe care este inclus și single-ul "A Little Party Never Killed Nobody", se mulează perfect pe fuziunea de stiluri imaginată de regizor. Fiecare artist a contribuit prin amprenta propriului gen muzical, încercând să aducă un twist poveștii originale. În plus, colaborarea cu Jay Z pentru realizarea coloanei sonore nu s-a limitat la o singură piesă, rapperul ajutându-l pe Luhrmann în procesul de introducere a elementelor hip-hop pe fundalul muzicii jazz.

Fergie a lansat albumul de debut în 2006, "The Dutchess" înregistrând un record în materie de vânzări în format digital. Single-urile "London Bridge", "Big Girls Don't Cry", "Glamorous", "Fergalicious" și "Clumsy" de pe acest material au primit individual discul de platină, fiecare piesă depășind câte 2 milioane de descărcări pe internet. În decembrie 2012, Fergie a confirmat că lucrează la cel de-al doilea album.

Fergie - A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)

Citește mai multe despre Fergie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn a lansat un nou single, "Never Never" - AUDIO

Korn va lansa pe 8 octombrie 2013 cel de-al 11-lea album, intitulat "The Paradigm Shift". Discul marchează întoarcerea chitaristul Brian...

Închide