Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Enrique Iglesias revine cu "Turn The Night Up"- VIDEOCLIP

Enrique Iglesias petrece toată noaptea și se află pe urmele unei frumoase și misterioase domnișoare în noul său videoclip "Turn The Night Up". Single-ul are un sound electro dance și este extras de pe viitorul material al artistului.
Secvență clip Enrique Iglesias -

Secvență clip Enrique Iglesias - "Turn the Night Up"

Enrique Iglesias are un nou videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru single-ul "Turn The Night Up" în regia regia lui Justin Francis.  Single-ul a fost lansat oficial pe 30 iulie și este extras de pe viitorul album al lui Iglesias.

Cel de-al 10 material discografic al artistului include numeroase colaborări cu producători și artiști de renume precum Mark Taylor, The Catarcs, Rome Ramirez, Marty James, Sia Furler, Romeo Santos, Lady Gaga, Pitbull și Christina Aguilera. Enrique Iglesias lucrează la album încă din vara lui 2012. Este foarte atent în privința sound-ului întrucât va fi cel de-al 10-lea album din cariera sa.

Am lansat atât de multe albume, încât vreau să fiu sigur că atunci când vin cu un album nou, acesta va aduce un sound diferit. Cel puțin așa îmi doresc să-l percep eu - Enrique Iglesia.

Ultimul album lansat de Enrique Iglesias este "Euphoria" din 2010. Materialul a fost alcătuit atât piese în limba spaniolă, cât și în limba engleză. Acesta a inclus colaborări cu Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Puerto Rican, Wisin & Yandel și Ludacris. "Euphoria" a debutat pe locul 10 în topul Billboard 200 și a câștigat premiul Billboard pentru Cel Mai Bun Album Latino. Până în prezent, discul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare, iar cele 7 single-uri extrase au înregistrat vânzări de 18 milioane de copii în întreaga lume.

Enrique Iglesias - "Turn The Night Up"

Citește mai multe despre Enrique Iglesias
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Enrique Iglesias

album-enrique-iglesias-sex-and-love album-enrique-iglesias-95-08 album-enrique-iglesias-vivir album-enrique-iglesias-greatest-hits

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna promovează piesa "Right Now" în noul spot Budweiser - VIDEO

Un nou spot publicitar din cadrul ultimei campanii Budweiser a fost dezvăluit recent. Clipul, ce o are drept personaj principal...

Închide