Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Eminem revine cu single-ul "Survival" - AUDIO

După o pauză de aproape 3 ani, Eminem revine în atenția publicului cu single-ul "Survival", primul extras de pe viitorul album, programat să apară în toamnă. Considerat unul dintre cele mai așteptate materiale ale anului 2013, acesta va include colaborări cu Dr. Dre și 50 Cent.
Eminem

Eminem

După lungi tatonări, declarații discrete din partea oamenilor din jurul lui Eminem și o piesă nouă realizată pentru mixtape-ul "Piece Maker 3 (50 MC’s Reunion)", rapperul lansează primul single extras de pe viitorul album. Melodia se intitulează "Survival" și servește ca soundtrack pentru trailerul noului joc de calculator "Call of Duty: Ghosts". Piesa nu a fost aleasă întâmplător ca prim single, Eminem vorbind foarte direct despre revenirea sa pe scenă: "M-am întors cu un alt imn....Nu se termină până nu spun eu că se termină". Versurile sunt puse beat-uri de rock, iar refrenul interpretat de Liz Rodriguez calmează cântecul. Single-ul este produs de DJ Khali.

Cel de-al 8-lea album al lui Eminem va fi lansat în această toamnă și va include colaborări cu numeroși artiști și prieteni, precum Dr. Dre și 50 Cent. Rapperul a anunțat încă din mai 2012 că lucrează la un nou material. Numeroase publicații l-au listat în topul celor mai așteptate albume din 2013. Potrivit DJ-ului Alchemist, vechi colaborator al lui Eminem, noile melodii explorează diferite teritorii muzicale, ce vor surprinde publicul cu siguranță. Între timp, artistul a început să susțină o serie de concerte prin Europa.

Ultimul album lansat de Eminem este "Recovery" din 2010. Materialul s-a bucurat de un real succes,  fiind desemnat cel mai bine vândut album în întreaga lume în 2010, cu peste 10 milioane de exemplare. În plus, single-ul "Love The Way You Lie" cântat împreună cu Rihanna a atins vânzări de peste 10,25 de milioane de copii la nivel internațional, devenind cel mai bine vândut single din cariera lui Eminem.

Eminem - "Survival"

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a lansat o nouă melodie, "Groovy Potential" - AUDIO

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat un nou single intitulat "Groovy Potential". Melodia este inclusă pe albumul...

Închide