Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Eminem anunță lansarea albumului "MMLP2" și a piesei "Berzerk" - TEASER

Noul album al lui Eminem se numește "MMLP2" și va fi lansat pe piață pe 5 noiembrie 2013. Primul single ce va fi extras de pe acest material se numește "Berzerk", piesa urmând a fi dezvăluită în scurt timp. Anunțul privind lansarea "MMLP2" a fost făcut în cadrul ceremoniei MTV VMA 2013.

Publicat

pe

Eminem
Eminem

"Ghicește cine s-a întors înapoi cu adevărat, VMA?", întreba Eminem pe canalul de Twitter chiar în seara galei premiilor MTV. În stilul criptic și succint cu care ne-a obișnuit, rapper-ul a anunțat fanii de pretutindeni că Shady s-a întors cu un nou album, ce va fi lansat pe 5 noiembrie 2013. Dezvăluirea a fost făcută printr-un teaser difuzat în cadrul ceremoniei MTV VMA, clipul fiind totodată o reclamă la brandul Beats By Dre.

Intitulat MMLP2, materialul discografic îi are ca producători executivi pe Dr. Dre și Rick Rubin și promite un sound diferit.

"Eminem explorează cu siguranță noi teritorii cu acest album. Până la urmă nici nu te poți aștepta la altceva din partea lui. Ăsta e șeful meu. Eu sunt DJ-ul lui, și nu pot să dezvălui foarte multe despre noile compoziții, dar știți cu toții care este calibrul lui și ce poate să facă", declara cu ceva timp în urmă DJ Alchemist în cadrul emisiunii americane RapFix Live.

Eminem anunță lansarea albumului "MMLP2"

Primul single ce va fi extras de pe acest album se numește "Berzerk" și va fi dezvăluit publicului pe data de 27 august 2013. Noua piesă vine la doar câteva zile de la lansarea melodiei "Survival", soundtrack pentru trailerul noului joc de calculator "Call of Duty: Ghosts". Anterior acestei piese, rapperul a dezvăluit și single-ul "Symphony in H", inclus pe albumul "Piece Maker 3 (50 MC’s Reunion)".

Eminem anunță lansarea noului single "Berzerk"

Eminem a vândut până în prezent peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Discografia sa include 7 materiale: "Infinite" (1996), "The Slim Shady LP" (1999)," The Marshall Mathers LP" (2000), "The Eminem Show "(2002), "Encore" (2004), "Relapse" (2009), "Recovery" (2010). Cel mai bine vândut single al artistului este "Love The Way You Lie", lansat în 2010 și cântat în duet cu Rihanna. Piesa a înregistrat vînzări de peste 10 milioane de copii la nivel internațional.

Comentează

Trending