Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Eminem anunță lansarea albumului "MMLP2" și a piesei "Berzerk" - TEASER

Noul album al lui Eminem se numește "MMLP2" și va fi lansat pe piață pe 5 noiembrie 2013. Primul single ce va fi extras de pe acest material se numește "Berzerk", piesa urmând a fi dezvăluită în scurt timp. Anunțul privind lansarea "MMLP2" a fost făcut în cadrul ceremoniei MTV VMA 2013.
Eminem

Eminem

"Ghicește cine s-a întors înapoi cu adevărat, VMA?", întreba Eminem pe canalul de Twitter chiar în seara galei premiilor MTV. În stilul criptic și succint cu care ne-a obișnuit, rapper-ul a anunțat fanii de pretutindeni că Shady s-a întors cu un nou album, ce va fi lansat pe 5 noiembrie 2013. Dezvăluirea a fost făcută printr-un teaser difuzat în cadrul ceremoniei MTV VMA, clipul fiind totodată o reclamă la brandul Beats By Dre.

Intitulat MMLP2, materialul discografic îi are ca producători executivi pe Dr. Dre și Rick Rubin și promite un sound diferit.

"Eminem explorează cu siguranță noi teritorii cu acest album. Până la urmă nici nu te poți aștepta la altceva din partea lui. Ăsta e șeful meu. Eu sunt DJ-ul lui, și nu pot să dezvălui foarte multe despre noile compoziții, dar știți cu toții care este calibrul lui și ce poate să facă", declara cu ceva timp în urmă DJ Alchemist în cadrul emisiunii americane RapFix Live.

Eminem anunță lansarea albumului "MMLP2"

Primul single ce va fi extras de pe acest album se numește "Berzerk" și va fi dezvăluit publicului pe data de 27 august 2013. Noua piesă vine la doar câteva zile de la lansarea melodiei "Survival", soundtrack pentru trailerul noului joc de calculator "Call of Duty: Ghosts". Anterior acestei piese, rapperul a dezvăluit și single-ul "Symphony in H", inclus pe albumul "Piece Maker 3 (50 MC’s Reunion)".

Eminem anunță lansarea noului single "Berzerk"

Eminem a vândut până în prezent peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Discografia sa include 7 materiale: "Infinite" (1996), "The Slim Shady LP" (1999)," The Marshall Mathers LP" (2000), "The Eminem Show "(2002), "Encore" (2004), "Relapse" (2009), "Recovery" (2010). Cel mai bine vândut single al artistului este "Love The Way You Lie", lansat în 2010 și cântat în duet cu Rihanna. Piesa a înregistrat vînzări de peste 10 milioane de copii la nivel internațional.

Citește mai multe despre Eminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pearl Jam a lansat "Mind Your Manners" - VIDEOCLIP

Pearl Jam a dezvăluit videoclipul primului single extras de pe albumul "Lightning Bolt". Piesa se numește "Mind Your Manners" și...

Închide