Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Elton John a lansat clipul "Home Again" - VIDEOCLIP

"Home Again", noul videoclip al lui Elton John, este o adevărată pildă privind dorința oamenilor de a se întoarce în locul natal. Noul single al artistului servește ca soundtrack pentru un clip emoționant ce aduce aminte de libertatea copilăriei și confortul pe care îl oferă spațiul în care ne-am petrecut primii ani din viață.
Secvență clip Elton John -

Secvență clip Elton John - "Home Again"

Cei mai mulți dintre oamenii trebuie să părăsească locul de obârșie pentru a-și clădi o viață independentă. Sfârșitul copilărie înseamnă și sfârșitul unui tip de libertate de care nu mai avem parte niciodată. În vârstă de 66 de ani, Elton John face o retrospectivă a vieții sale și pornește într-o călătorie către locul natal, în noul single "Home Again". Videoclipul piesei arată povestea unui bărbat matur, care decide să se întoarcă acasă. Interesant este că timpul începe să se scurgă invers, astfel că, în momentul în care ajunge acasă este din nou copil.

"Home Again" este primul extras de noul album al lui Elton John. Intitulat "The Diving Board", cel de-al 30-lea disc din cariera artistului britanic va fi lansat pe 16 septembrie 2013. Elton John revine după o pauză de 7 ani. Materialul este format din 12 piese compuse de artist împreună cu vechiul său colaborator, textierul Bernie Taupin. "The Diving Board" înseamnă reîntoarecerea artistului la pian, bass și tobe, formula cu care s-a lansat pe scenă în urmă cu 40 de ani.

În multe feluri simt că încep din nou să fac albume. Când eram în studio cu Leon Russell pentru The Union m-am întrebat ce fel de muzică vreau să fac într-adevăr și am realizat că trebuia să mă întorc în trecut trecut ca să pot să merg înainte. Trebuia să renunț la exces și să revin la bază. Asta reprezintă albumul "The Diving Board". Sunt incredibil de încântat de fiecare aspect al acestui album: interpretarea, producția lui Bone, versurile lui Bernie și piesele pe care le-am creat împreună. "The Diving Board" este albumul pe care am așteptat să-l fac de foarte mult timp - Elton John

Elton John - "Home Again"

Citește mai multe despre Elton John
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aniversare Nirvana cu "Heart Shaped Box" (Director's Cut) - VIDEOCLIP

Cu fiecare aniversare, Nirvana renaște, devenind și mai pregnantă în memoria ascultătorilor. Pentru celebrarea celor 20 de ani de la...

Închide