Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ellie Goulding: Mi-ar fi plăcut să compun "I Will Always love You" - VIDEO

Ellie Goulding a răspuns unor întrebări puse de fani în cadrul unui podcast pentru Vevo. Astfel, am aflat ce-i place artistei să gătească, cum a fost la filmările celui mai recent clip "Burn" și ce piese i-ar fi plăcut să compună.
Ellie Goulding

Ellie Goulding

De când a fost promovată de Polydor Records în 2009, Ellie Goulding se află pe o pantă ascendentă. Cel mai nou clip al său, "Burn", a ajuns la performanța de a strânge aproape 16 milioane de vizualizări în doar o lună de la lansare. Artista a cucerit publicul și prin timiditatea, sinceritatea și umorul de care dă dovadă la fiecare apariție live. Recent, Goulding a participat la podcast-ul video "Vevo - Ask:Reply", în cadrul căruia a răspuns întrebărilor puse de fani.

Astfel am aflat că artistei îi place să gătească cât mai natural, atunci când are ocazia. Este foarte atașată de prietenele ei, iar pozele și mesajele postate de fani sunt cel mai bun remediu pentru a-și anima starea de spirit.

Ce piesă scrisă de altcineva ți-ai fi dorit să fie compusă de tine?

Sunt foarte multe piese pe care mi-aș fi dorit să le compun. Cu siguranță una dintre ele este "I Will Always Love You", ce a fost compusă și interpretată inițial de Dolly Parton și apoi cântată de Whitney Houston. Ambele au realizat niște versiuni incredibile și cred că este pur și simplu o piesă foarte frumoasă - a mărturisit Ellie Goulding.

Artista britanică a vorbit și despre filmările celui mai nou clip "Burn", lansat în urmă cu o lună. Aceasta a mărturist că a fost una dintre cele mai destinse experiențe de pe platourile de filmare, iar tinerii care apar alături de ea în clip au fost o companie deosebit de plăcută.

Ellie Goulding: Vevo - Ask:Reply

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GtulbrWA2Ts&w=600]

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avril Lavigne a lansat "Rock N Roll" - LYRIC VIDEO

Avril Lavigne ne invită să simțim ritmul "Rock N Roll" ascultând noul său single. Acompaniat de un lyric video compus...

Închide