Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Electric Fence a lansat "Top of the world" - LYRIC VIDEO

Toamna anului 2013 aduce pe piața muzicală primul album al trupei Electric Fence. Intitulat "Music from the Wardrobe", materialul discografic va fi lansat în luna septembrie. Până atunci membrii formației de indie-alternative ne invită să ascultăm o piesă nouă, un așa-zis preview al albumului de debut - "Top of the world".

Electric Fence la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Electric Fence este una dintre trupele indie-alternative autohtone ce s-a remarcat printr-un sound original și actual, o fuziune de muzică rock cu elemente de alternative, sonorități electro și influențe etnice. Împletirea dintre virtuozitate și energie debordantă, setlist-ul inspirat și nu în ultimul rând, calitățile de excepție ale solistei și ale instrumentiștilor au contribuit la crearea unui melanj surprinzător, tot mai apreciat de publicul român și nu numai.

Electric Fence a devenit la scurt timp după formare unul dintre numele importante ale scenei indie românești, piese ca "Ready, Steady, Go!", "Wrong" sau "(I Don’t Wanna) Think Twice" (ajunse hit-uri la radiourile alternative locale) urmând a fi incluse pe albumul "Music from the Wardrobe" ce se va lansa în toamnă. Trupa a participat de două ori la Eurovision – Selecția Națională. În 2010, anul formării formației, melodia "Șun-ta" a ieșit pe locul doi după "Zaleilah", fiind preferata juriului, la ediția Eurovision din 2013 repetându-se istoria de la participarea precedentă. Piesa "Emilia" s-a clasat pe poziția a doua în topul final după "It's my life" a lui Cezar Ouatu, fiind încă o dată pe primul loc în preferințele juriului de specialitate.

Anul acesta, membrii Electric Fence au concertat în cadrul B’ESTFEST Summer Camp în cea de-a treia zi a festivalului. Pentru impresii din cadrul evenimentului puteți citi un articol anterior, de aici putând accesa și galeria de poze cu trupa din cadrul festivalului.

Electric Fence înseamnă Elena Vasile (voce), David Ciente (clape și samples), Alexandru Dan Andrei (tobe), Tudor Rotarus (bas), Alexandru Mîșu (chitară) și Lucian Indre (inginer de sunet).

Electric Fence - "Top of the world"

Citește mai multe despre Electric Fence
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Secretul lui Sting

Sting a concertat la București pe 31 iulie 2013, venind însoțit de 5 colaboratori valoroși. Află mai multe despre ei...

Închide