Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Editors - "Formaldehyde", un clip cu strigoi și cowboy - VIDEOCLIP

Trupa Editors a lucrat cu regizorul Ben Wheatley pentru clipul noului single, "Formaldehyde". Povestea videoclipului este captivantă, având mister, iubire și acțiune în Vestul Sălbatic. Single-ul va fi lansat oficial în toamnă.
Secvență clip Editors -

Secvență clip Editors - "Formaldehyde"

Noul videoclip Editors poate fi urmărit mai jos. Acesta a fost realizat pentru noul single, "Formaldehyde". Regia este semnată de Ben Wheatley, cunoscut pentru filmele "A Field In England", "Kill List" și "Sightseers". Clipul prezintă o poveste ce se petrece în Vestul Sălbatic. Personajul principal este un cowboy ce cară după el un coșciug. Ajunge într-un oraș pustiu, iar lucrurile încep să se complice, ajungând la un pas de moarte.

"Formaldehyde" este cel de-al doilea extras de pe noul album al trupei, "The Wight Of Your Love" și va fi lansat oficial pe data de 2 septembrie. Titlul piesei se traduce în limba română "formaldehidă" (un compus chimic ce rezultă din arderea materialelor ce conțin carbon).

"The Weight of Your Love" este primul album înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012 și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul "In This Light and on This Evening". Legat de sound-ul noilor compoziții, solistul și liderul grupului Tom Smith a declarat că acesta reflectă iubirea sa pentru muzica unor trupe americane precum R.E.M. și Arcade Fire. De această dată, cei de la Editors au vrut ca piesele să fie realizate în așa fel încât să poată fi interpretate ușor și în variantă acustică. "Iubirea" este principala temă abordată în versuri, dar într-o formă ambiguă, ce lasă loc de nenumărate interpretări. Chiar Tom Smith a mărturisit într-un interviu pentru Daily Star că de fiecare dată când are senzația că este prea direct în versurile pe care le compune, încearcă să le răsucească până ajung să fie ciudate și derutante.

Editors - "Formaldehyde"

Citește mai multe despre Editors
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 9 - 11 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide