Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Editors - "Formaldehyde", un clip cu strigoi și cowboy - VIDEOCLIP

Trupa Editors a lucrat cu regizorul Ben Wheatley pentru clipul noului single, "Formaldehyde". Povestea videoclipului este captivantă, având mister, iubire și acțiune în Vestul Sălbatic. Single-ul va fi lansat oficial în toamnă.

Publicat

pe

Secvență clip Editors - "Formaldehyde"
Secvență clip Editors - "Formaldehyde"

Noul videoclip Editors poate fi urmărit mai jos. Acesta a fost realizat pentru noul single, "Formaldehyde". Regia este semnată de Ben Wheatley, cunoscut pentru filmele "A Field In England", "Kill List" și "Sightseers". Clipul prezintă o poveste ce se petrece în Vestul Sălbatic. Personajul principal este un cowboy ce cară după el un coșciug. Ajunge într-un oraș pustiu, iar lucrurile încep să se complice, ajungând la un pas de moarte.

"Formaldehyde" este cel de-al doilea extras de pe noul album al trupei, "The Wight Of Your Love" și va fi lansat oficial pe data de 2 septembrie. Titlul piesei se traduce în limba română "formaldehidă" (un compus chimic ce rezultă din arderea materialelor ce conțin carbon).

"The Weight of Your Love" este primul album înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012 și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul "In This Light and on This Evening". Legat de sound-ul noilor compoziții, solistul și liderul grupului Tom Smith a declarat că acesta reflectă iubirea sa pentru muzica unor trupe americane precum R.E.M. și Arcade Fire. De această dată, cei de la Editors au vrut ca piesele să fie realizate în așa fel încât să poată fi interpretate ușor și în variantă acustică. "Iubirea" este principala temă abordată în versuri, dar într-o formă ambiguă, ce lasă loc de nenumărate interpretări. Chiar Tom Smith a mărturisit într-un interviu pentru Daily Star că de fiecare dată când are senzația că este prea direct în versurile pe care le compune, încearcă să le răsucească până ajung să fie ciudate și derutante.

Editors - "Formaldehyde"

Trending