Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Direcția 5 a lansat "Hello" - LYRIC VIDEO

Direcția 5 a lansat un nou single, intitulat "Hello". Piesa este extrasă de pe albumul "Zâmbetul face minuni", ce va fi lansat pe 30 octombrie 2013 în cadrul unui concert de amploare la Sala Palatului.

Direcția 5

După piesa "Mai e ceva neimportant", dezvăluită în urmă cu aproximativ o lună, Direcția 5 revine cu un single nou. Piesa "Hello" a fost interpretată în premieră în cadrul emisiunii "Deșteptarea" de la Europa FM, fanii fiind anunțați în avans de această lansare.

"Ne pregătim să intrăm live la Europa FM. Vă invităm să ascultați în premieră noul nostru single "Hello""

Albumul "Zâmbetul face minuni", de pe care a fost extrasă piesa, va putea fi ascultat live pe 30 octombrie 2013, când formația va susține un concert de amploare la Sala Palatului.

"Trebuie să fiți foarte curiosi, pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou, "Zâmbetul face minuni". Câteva dintre melodiile noastre vor fi însoțite pe scenă și de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o și a cântat-o între 1990 și 2013 și ne străduim ca nimeni să nu plece având senzația ca a pierdut timp și ceva bani," a declarat Marian Ionescu, basistul Direcția 5.

În cadrul evenimentului, fanii trupei se vor delecta cu single-urile formației și vor petrece 2 ore alături de: "Dacă ai ști", "Povestea noastra", "Obsesia", "Tot ce vrei", "Ce mai faci", "Îți mulțumesc", "Caut altceva", "Ai un loc" și "O fată ca ea" sau"Iartă-mă". Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro, www.blt.to sau www.myticket.ro la un preț ce variază între 50 și 150 lei, în funcție de distanța față de scenă.

Direcția 5 - "Hello"(Lyric Video HD)

Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992, lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", după care pleacă în Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrarile live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicala ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. Componența trupei este: Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Direcția 5
RECOMANDARE:Cumpără un disc Direcția 5

album-directia5-romanticalbum-directia5-te-iubescalbum-directia5-electric-love-storyalbum-directia5-rock-a-roll-babyalbum-directia5-zambetul-face-minuni

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney a lansat "New" - AUDIO

Sir Paul McCartney este pregătit să împărtășească publicului noi compoziții muzicale. Un album cu piese originale este deja pe drum,...

Închide