Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

De ziua lui, Dorian Popa vrea ca lumea să asculte "Cât trei" - AUDIO

Artistul de la LaLa Band își petrece ziua de naștere alături de familie și prieteni. De ziua lui, Dorian își dorește cel mai mult ca lumea să asculte "Cât trei", single-ul solo de debut.
Dorian Popa

Dorian Popa

Dorian Popa de la LaLa Band împlinește astăzi 25 de ani. Acesta sărbătorește alături de familie și prietenii, care i-au făcut deja o mare supriză la ora 12 noaptea.

Ziua mea a început încă de la 12 noaptea, când prietenii apropiați mi-au făcut o surpriză și s-au strâns să-mi ureze "La mulți ani". Pe unii dintre ei nu îi mai văzusem de mult timp, din cauza programului meu încărcat, așa că m-am bucurat foarte tare, a spus Dorian

Chiar dacă este ziua lui, artistul nu va neglija nici astăzi sportul. Tânărul nu se abate de la programul său și va trece pe la sala de antrenamente. După ce va petrece după-amiaza cu familia, seara va fi rezervată tot prietenilor, cu care se va distra în Portul Tomis. În privința cadourilor, Dorian a fost răsfățat de toată lumea, dar acesta își dorește cel mai mult ca publicul să asculte "Cât trei", primul single solo.

Îmi doresc ca fanii mei să asculte în continuare piesa "Cât trei" și în curând să le pot face și eu un cadou lor: un videoclip pentru acest single, a spus artistul.

Dorian Popa a lansat luna trecuta single-ul solo de debut "Cât trei", o piesă dinamică, de vară, compusă de John PuzzleMesajul cântecului este unul simplu și optimist:

Este bine să îți trăiești la maximum tinerețea, pentru că anii trec și nu ți-i mai dă nimeni înapoi. Cred că toți adolescenții se vor regăsi în această melodie, a mai precizat Dorian.

Dorian - "Cât trei"

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sean Paul prezintă "Other Side of Love" - VIDEOCLIP

Sean Paul, pionierul genului dancehall, pregătește un album nou pentru 2013. Primul extras se intitulează "Other Side of Love" și...

Închide