Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

De ziua lui, Dorian Popa vrea ca lumea să asculte "Cât trei" - AUDIO

Artistul de la LaLa Band își petrece ziua de naștere alături de familie și prieteni. De ziua lui, Dorian își dorește cel mai mult ca lumea să asculte "Cât trei", single-ul solo de debut.

Publicat

pe

Dorian Popa
Dorian Popa

Dorian Popa de la LaLa Band împlinește astăzi 25 de ani. Acesta sărbătorește alături de familie și prietenii, care i-au făcut deja o mare supriză la ora 12 noaptea.

Ziua mea a început încă de la 12 noaptea, când prietenii apropiați mi-au făcut o surpriză și s-au strâns să-mi ureze "La mulți ani". Pe unii dintre ei nu îi mai văzusem de mult timp, din cauza programului meu încărcat, așa că m-am bucurat foarte tare, a spus Dorian

Chiar dacă este ziua lui, artistul nu va neglija nici astăzi sportul. Tânărul nu se abate de la programul său și va trece pe la sala de antrenamente. După ce va petrece după-amiaza cu familia, seara va fi rezervată tot prietenilor, cu care se va distra în Portul Tomis. În privința cadourilor, Dorian a fost răsfățat de toată lumea, dar acesta își dorește cel mai mult ca publicul să asculte "Cât trei", primul single solo.

Îmi doresc ca fanii mei să asculte în continuare piesa "Cât trei" și în curând să le pot face și eu un cadou lor: un videoclip pentru acest single, a spus artistul.

Dorian Popa a lansat luna trecuta single-ul solo de debut "Cât trei", o piesă dinamică, de vară, compusă de John PuzzleMesajul cântecului este unul simplu și optimist:

Este bine să îți trăiești la maximum tinerețea, pentru că anii trec și nu ți-i mai dă nimeni înapoi. Cred că toți adolescenții se vor regăsi în această melodie, a mai precizat Dorian.

Dorian - "Cât trei"

Trending