Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Daft Punk lansează clipul "Lose Yourself To Dance" feat. Pharrell Williams și Nile Rodgers - VIDEO

Urmăriți pe InfoMusic un preview al noului videoclip filmat de Daft Punk. Acesta a fost realizat pentru melodia "Lose Yourself To Dance", o colaborare cu Pharrell Williams la voce și Nile Rodgers la chitară.
Secvență clip Daft Punk -

Secvență clip Daft Punk - "Lose Yourself To Dance" feat. Pharrell Williams și Nile Rodgers

Daft Punk se pregătește să lanseze videoclipul celui de-al doilea single "Lose Yourself To Dance". În preview-ul de un minut duo-ul francez cântă alături de Pharrelle Williams și Nile Rodgers și sunt înconjurați de oameni care dansează. Al doilea extras de pe noul album "Random Access Memories" a fost lansat oficial pe 13 august.

Preview-ul a fost prezentat în premieră la gala premiilor MTV Video Music Awards 2013, unde Daft Punk împreună cu Williams și Rodgers au oferit premiul pentru Cel Mai Bun Clip Feminin, câștigat de Taylor Swift. - Vezi lista completă a câștigătorilor MTV VMA 2013

"Lose Yourself to Dance" are un sound disco funk și s-a născut din dorința grupului de a înregistra muzică dance cu tobe și nu sintetizatoare. Pharrell Williams a declarat că piesa îl duce cu gândul la străzile din Londra în perioada anilor '80. De asemenea, acesta a mărturisit că în opinia sa și vocea lui David Bowie s-ar fi potrivit foarte bine pe cântec. Partea de chitară este interpretată de Nile Rodgers, la bas îl vedem Nathan East, iar la tobe pe J.R. Robinson.

"Random Access Memories" este cel de-al patrulea album lansat de Daft Punk în mai 2013. Materialul este un tribut adus muzicii americane de la sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80, fiind inspirată în special din soundurile ce au fost populare în Los Angeles. Spre deosebire de discurile din trecut, de această dată duo-ul francez a decis să lucreze cu instrumentiști de studio pentru înregistrarea pieselor. În afară de Pharrell Williams și Nile Rodgers, "Random Access Memories" mai include colaborări cu nume precum Bear, Julian Casablancas, Todd Edwards, DJ Falcon, Chilly Gonzales, Giorgio Moroder și Paul Williams.

Daft Punk - "Lose Yourself To Dance" feat. Pharrell Williams și Nile Rodgers (Preview)

Citește mai multe despre Daft PunkNile RodgersPharrell Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc DAFT PUNK

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat un teaser al clipului "Roar" - VIDEO

Seara decernării premiilor MTV pentru cele mai bune videoclipuri ale anului a reprezentat un prilej de promovare pentru mulți dintre...

Închide