Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Conflictul dintre Jon Bon Jovi și Richie Sambora se agravează

Deși părea că s-a încheiat, conflictul dintre Richie Sambora și Jon Bon Jovi începe să ia proporții și mai mari. Conform publicațiilor NME, Huffington Post și RumourFix.com, Jon Bon Jovi nu mai dorește ca Richie Sambora să se alăture trupei în actualul turneu.
Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Lipsa lui Richie Sambora din ultimul turneu Bon Jovi a ridicat multe semne de întrebare. Mulți au crezut că chitaristul este din nou internat într-o clinică de dezalcolizare, însă în urma interviurilor din presă s-a ajuns la concluzia că discuțiile aprinse dintre Sambora și Bon Jovi au fost de fapt factorul declanșator.

Recent, într-un interviu oferit de Bon Jovi publicației britanice The Standard, solistul indica faptul că Richie Sambora nu este tocmai indispensabil și că lipsa acestuia din concerte nu este un capăt de lume. În discuție a intervenit și numele chitaristului U2, Edge, acesta fiind dat drept exemplu de membru al unei trupe ce nu ar putea fi înlocuit cu atâta ușurință. Iritat de comparația făcută, Richie Sambora a replicat "Angajează-l pe Edge". Astfel, în ultimele luni conflictul a evoluat treptat, pe măsură ce noi declarații puneau jar pe foc.

Conform noilor apariții din presă, Jon Bon Jovi nu mai dorește ca Richie Sambora să se alăture trupei în turneul de promovare a albumului "What About Now". Motivul ar fi banii, așa cum mulți speculaseră. Suma pe care chitaristul Sambora trebuia să o încaseze lunar se ridică la 2 milioane de dolari, la care se adaugă 20% din profitul total al trupei, în timp ce înlocuitorul său, Philip "Phil XXenidis, este plătit cu doar 10.000 de dolari/lună.

Deși Richie Sambora va continua să încase bani pentru compozițiile sale, chitaristul își dorea să revină în trupă pentru a concerta în turneu.

"Richie vrea să se întoarcă din nou pe scenă - aceasta este prima sa iubire. Este foarte supărat de ultimele vești", a declarat o sursă internă.

Richie Sambora, în vârstă de 53 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. Trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări. Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este în plină desfășurare, trupa urmând să acopere până în luna octombrie 30 de țări, totalizând 110 concerte.

Jon Bon Jovi - "Not Running Anymore"

Citește mai multe despre Bon JoviJon Bon JoviRichie Sambora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lucia a lansat o versiune acustică a piesei "Me Over You" - VIDEO

Lucia a dezvăluit recent o versiune acustică a piesei "Me Over You". Pentru această variantă, pianul a fost înlocuit de...

Închide