Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Conflictul dintre Jon Bon Jovi și Richie Sambora se agravează

Deși părea că s-a încheiat, conflictul dintre Richie Sambora și Jon Bon Jovi începe să ia proporții și mai mari. Conform publicațiilor NME, Huffington Post și RumourFix.com, Jon Bon Jovi nu mai dorește ca Richie Sambora să se alăture trupei în actualul turneu.

Publicat

pe

Richie Sambora și Jon Bon Jovi
Richie Sambora și Jon Bon Jovi │ FOTO: www.zimbio.com

Lipsa lui Richie Sambora din ultimul turneu Bon Jovi a ridicat multe semne de întrebare. Mulți au crezut că chitaristul este din nou internat într-o clinică de dezalcolizare, însă în urma interviurilor din presă s-a ajuns la concluzia că discuțiile aprinse dintre Sambora și Bon Jovi au fost de fapt factorul declanșator.

Recent, într-un interviu oferit de Bon Jovi publicației britanice The Standard, solistul indica faptul că Richie Sambora nu este tocmai indispensabil și că lipsa acestuia din concerte nu este un capăt de lume. În discuție a intervenit și numele chitaristului U2, Edge, acesta fiind dat drept exemplu de membru al unei trupe ce nu ar putea fi înlocuit cu atâta ușurință. Iritat de comparația făcută, Richie Sambora a replicat "Angajează-l pe Edge". Astfel, în ultimele luni conflictul a evoluat treptat, pe măsură ce noi declarații puneau jar pe foc.

Conform noilor apariții din presă, Jon Bon Jovi nu mai dorește ca Richie Sambora să se alăture trupei în turneul de promovare a albumului "What About Now". Motivul ar fi banii, așa cum mulți speculaseră. Suma pe care chitaristul Sambora trebuia să o încaseze lunar se ridică la 2 milioane de dolari, la care se adaugă 20% din profitul total al trupei, în timp ce înlocuitorul său, Philip "Phil XXenidis, este plătit cu doar 10.000 de dolari/lună.

Deși Richie Sambora va continua să încase bani pentru compozițiile sale, chitaristul își dorea să revină în trupă pentru a concerta în turneu.

"Richie vrea să se întoarcă din nou pe scenă - aceasta este prima sa iubire. Este foarte supărat de ultimele vești", a declarat o sursă internă.

Richie Sambora, în vârstă de 53 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. Trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări. Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este în plină desfășurare, trupa urmând să acopere până în luna octombrie 30 de țări, totalizând 110 concerte.

Jon Bon Jovi - "Not Running Anymore"

PUBLICITATE
Comentează

Trending