Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Concerte și petreceri în weekendul 23 - 25 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Ignorăm apropierea toamnei pentru încă un weekend și ne lăsăm ghidați de muzică. Live și suficient de variată pentru a mulțumi pe cât mai mulți dintre noi. În vinerea de 23 august pășim din nou în Poiana Urbană, pregătiți de concerte și proiecții de filme. Tot de vineri începe și Focus Festival, un eveniment aflat la prima ediție, ce promovează muzica alternativă. Pe cei de la Fără Zahăr îi putem asculta la Doors Beach din Constanța, tot la mare, pe plaja Molotov, urmând să aibă loc un nou concert Alternosfera. Sâmbătă, de la 20:30, publicul este invitat la o nouă ediție a "Promenadei Operei", concert extraordinar de muzică clasică în aer liber, devenit deja o tradiţie a Opera Naţională Bucureşti. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 23 august

Poiana Urbană 2013 la Piața Universității (11 iulie - 29 septembrie 2013)

poiana-urbana-2013

Poiana Urbană, proiectul prin care centrul Bucureştiului se transformă într-un spaţiu de vacanţă, se întoarce. Cea de-a doua ediţie a evenimentului se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

Focus Festival la Piața Mică din Sibiu (23 - 25 august 2013)

poster-focus-festival-2013

Focus Festival e altfel. Este un eveniment care lipsea Sibiului și care aduce ceva fresh pe Agenda Culturală a orașului. Evenimentul ofera altceva, la toate nivelurile: Live Concerts, DJ Sets, Acoustic Sets, Urban Concerts, Photo, Film. Focus Festival va fi organizat într-un spațiu intim din centrul Sibiului, Piața Mică și Piața Huet, în perioada 23-25 august 2013. Pe lângă cele aproximativ 10 ore de muzica live, festivalul va oferi participanților zone de entertainment, zona de food court și de relaxare, toate conturate în jurul curentului alternativ, indie și electro.

Concert Fără Zahăr la Doors Beach, Constanța

poster-concert-fara-zahar-doors-beach-23-august-2013

Vineri, 23 august, Fără Zahăr concertează la Doors Beach din Constanța. Publicul este așteptat începând cu ora 22:00. Fără Zahăr cântă din 2001, formația abordând mai multe genuri muzicale, pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului și nu numai. Recent Bobo Burlăcianu și Alex Neagu au format o nouă trupă, The Brad Pits, care activează în paralel cu Fără Zahăr.

Raw Sessions 11 la Awhere (23 - 24 august 2013)

Raw Sessions 11

Seria de evenimente Raw Sesssions a ajuns la numărul 11, Paul SG, Pseudub, nSmart, Weapons Grade fiind invitaţii acestui set în data de 23 august la locaţia Awhere. (Sf. Ştefan, nr.21, lângă Izvorul Rece). Evenimentul va începe la ora 22:00.

Concert Alternosfera la Plaja Molotov Vama Veche

poster-concert-alternosfera-molotov-vama-veche-23-august-2013

Alternosfera te cheamă la concert vineri, 23 august, pe plaja Molotov din Vama Veche. Publicul este așteptat începând cu ora 23:00.

SÂMBĂTĂ, 24 august

Promenada Operei la Opera Națională București

promenada-operei-bucuresti-24-august-2013 Opera Naţională Bucureşti (ONB) invită publicul sâmbătă, 24 august, de la ora 20.30, la cea de-a VII-a ediţie a „Promenadei Operei”, concert extraordinar de muzică clasică, în aer liber. Devenit deja o tradiţie a instituţiei, evenimentul, care atrage anual mii de oameni, se va desfăşura pe esplanada Operei (spre Bulevardul Mihail Kogălniceanu). Spre deosebire de ediţiile trecute, evenimentul din acest an se va constitui ca avanpremieră a viitoarei stagiuni a instituţiei, prilejuind dezvăluirea principalelor titluri, evenimente speciale şi activităţi culturale conexe.

Concert Antonia în Club Crush din Mamaia

Antonia

Sâmbătă, 24 august, Antonia concertează în Crush Club din Mamaia. Publicul este așteptat începând cu ora 19:00.

Citește mai multe despre AlternosferaFără Zahăr
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia și Puya au lansat noul single "Hurricane" - LYRIC VIDEO

Antonia revine cu o super colaborare. Artista a lansat noul single "Hurricane" împreună cu Puya. Piesa se bucură și de...

Închide