Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 9 - 11 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Mania festivalurilor continuă și în weekendul 9 - 11 august 2013. În București, Piața Universității devine Poiana Urbană, locul perfect de întâlnire, relaxare și consum de muzică live, proiecții de filme și teatru. La Sibiu se desfășoară a 8-a ediție ARTmania Festival, unde fanii muzicii rock îi vor putea vedea pe Amaranthe, Lacrimosa, Haggard, Within Temptation. În cadrul festivalului The Mission, unde fetele pot intra fără bilet, ritmurile electro vor încinge plaja Hanul Piraţilor din Năvodari. Sâmbătă și duminică ne putem opri la Domeniul Știrbey pentru o nouă ediție Summer Well. Sugestiile și link-urile către agendă se regăsesc în rândurile de mai jos.

VINERI, 9 august

Poiana Urbană 2013 la Piața Universității (11 iulie - 29 septembrie 2013)

poiana-urbana-2013

Poiana Urbană, proiectul prin care centrul Bucureştiului se transformă într-un spaţiu de vacanţă, se întoarce. Cea de-a doua ediţie a evenimentului se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

ARTmania Festival 2013 la Piața Mare din Sibiu (5 - 11 august 2013)

ARTmania Festival 2013

De opt ani, festivalul ARTmania reunește artiști din toate colțurile lumii, promovând schimbul intercultural într-unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Europa de Est – Sibiu. Cu sprijinul partenerilor săi, platforma culturală ARTmania oferă iubitorilor de artă un program cultural variat ce include concerte, expoziții, workshop-uri și alte evenimente dedicate artelor frumoase.

Sziget Festival 2013 la Insula Obudai (5 - 12 august 2013)

Sziget-2013

Ediţia cu numărul 21 a Festivalului Sziget va avea loc între 5 şi 12 august 2013, în aceeași locație – binecunoscuta insulă verde din inima Budapestei. Preţurile pentru 2013 sunt foarte apropiate de cele ale ediţiei trecute, aşa că cei ce achiziţionează bilet în perioada de early birds vor plăti 199 de euro pentru pass-ul de o săptămână (valabil 7 zile şi cu posibilitate de camping inclusă).

The Mission Dance Weekend la Plaja Hanul Piraților (9 - 10 august 2013)

poster-the-mission-dance-weekend-2013

The Mission vă provoacă la o nouă experiență Dance Weekend, pe 9 şi 10 august 2013, care se va desfășura așa cum v-ați obișnuit pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari. Din line-up nu vor lipsi Booka Shade – live și Telepopmusik- live, dar si mai multe dj seturi printre care si cele ale lui Joris Voorn, Davide Squillace, Giuseppe Ottaviani si alte câteva surprize.

SÂMBĂTĂ, 10 august

Summer Well 2013 la Domeniul Știrbey (10 - 11 august 2013)

Poster Festival Summer Well 2013 , 10 - 11 august, Domeniul Știrbey, Buftea

Festivalul Summer Well 2013 se desfășoară în weekendul 10 – 11 august, în aceeași locație din Buftea, Domeniul Stirbey. Summer Well păstrează structura din anii precedenţi cu 10 formaţii care vor concerta pe scena festivalului. Prima zi va fi deschisă de Eugene McGuinness, unul dintre artiştii reprezentativi ai noului val de muzicieni britanici.

Trending