Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 16 - 18 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Chiar dacă vara se apropie de final, weekendurile rămân oaza noastră nelipsită de relaxare. Ca și până acum, avem concerte și festivaluri care să mențină în formă, așa încât pornim la drum de vineri fie către Poiana Urbană, fie către Muscel cLover Fest. Vineri și sâmbătă ne strângem cu mic, cu mare, la Constanța, pe Plaja Modern, unde Zilele Prieteniei îi aduc pe scenă pe cei de la Cargo, Vița de Vie, CTC, Paraziții, Alternosfera, Șuie Paparude. Ultimul concert Țapinarii din sezonul estival va avea loc tot weekendul acesta, fanii trupei fiind așteptați la Barba Neagră din Vama Veche. Duminică îl ascultăm pe Julian Marley la Arenele Romane, în deschiderea concertului urmând să cânte El Negro, One Lion, Mighty Boogie, Serious Dub şi Selecta Droo. Ghidul pentru weekendul 16 - 18 august 2013 poate fi consultat mai jos.

VINERI, 16 august

Poiana Urbană 2013 la Piața Universității (11 iulie - 29 septembrie 2013)

poiana-urbana-2013

Poiana Urbană, proiectul prin care centrul Bucureştiului se transformă într-un spaţiu de vacanţă, se întoarce. Cea de-a doua ediţie a evenimentului se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

Muscel cLoverFest 2013 (16 - 18 august 2013)

Muscel cLoverFest 2013

A patra ediţie a evenimentului Muscel cLoverFest 2013 va avea loc în perioada 16 – 18 august în satul Muscel, comuna Moroieni din judeţul Dâmboviţa. Muscel cLoverFest înseamnă concerte între munţi, activităţi specifice ca mountain bike, slakline, expoziții, teatru de păpuși, handmade, dar şi o zonă de campare, terasă şi bucătărie în natură. În camping sunt disponibile umbrare şi hamace, un spațiu lounge pentru lectură, relaxare, worshop-uri, o zonă de prim ajutor, sursă de apă şi grupuri sanitare, o zonă “food & bar” (mâncare la ceaun, bar cu terasă la umbră) şi loc de campare gratuit pentru aproximativ 500 de corturi.

Zilele Prieteniei Constanța la Plaja Modern (16 -17 august 2013)

poster-zilele-prieteniei-constanta-16-17-august-2013

Vino pe 16 şi 17 August, în Constanța, începând cu ora 17:00. Strânge cea mai mare gașcă de prieteni pentru a sărbători cu muzică bună Zilele Prieteniei Bergenbier. Distracția se va încinge pe Plaja Modern.

SÂMBĂTĂ, 17 august

Concert Țapinarii la Barba Neagră, Vama Veche

poster-concert-tapinarii-17-august-barba-neagra-vama-veche

Dacă doriți să auziți sau să reauziți LIVE versul “cu cireșe la urechi”, Țapinarii – formația vocal instrumentală de două voci și o chitară -, vă invită sâmbătă, 17 august, începând cu orele 22, La Barba Neagră, sediul central din Vama Veche. Pentru rezervări puteți suna la: 0755 15 14 23 (Iulian). Locurile sunt limitate.

DUMINICĂ, 18 august

Concert Julian Marley la Arenele Romane

poster-concert-arenele-romane-bucuresti-julian-marley-18-august-2013

Arenele Romane va găzdui pe 18 august 2013 concertul lui Julian Marley în cadrul unui show organizat de Reggae Nights. Julian Ricardo Marley s-a născut pe 4 iunie 1975 în Londra și a lansat până în prezent trei albume, “Lion In The Morning” (1996), “A Time & Place” (2003) și “Awake” (2009). În deschidere vor cânta El Negro, One Lion, Mighty Boogie, Serious Dub şi Selecta Droo.

Trending