Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Coldplay a compus soundtrack-ul pentru "Hunger Games: Catching Fire"

Următorul single al trupei Coldplay se numește "Atlas" și va marca o premieră în cariera formației. Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului "Hunger Games: Catching Fire", fiind primul soundtrack al trupei. "Atlas" va fi lansat oficial pe data de 26 august 2013.
Coldplay

Coldplay

"Îi respect și îi admir pe cei de la Coldplay și suntem încântați de această colaborare și de felul în care au reușit să se conecteze la temele și ideile prezentate în film", a declarat regizorul Francis Lawrence. "Pasiunea și entuziasmul lor pentru acest proiect au contribuit substanțial la închegarea acestei colaborări și de-abia așteptăm să împărtășim piesa "Atlas" publicului de pretutindeni."

Noul single Coldplay va fi lansat sub egida casei de discuri Republic Records în parteneriat cu Lionsgate Entertainment, companie ce va distribui filmul în cinematografe.

"Suntem extrem de onorați că una dintre emblemele muzicii rock ale generației noastre va interpreta prima piesă de pe coloana sonoră", a delarat Tracy McKnight, directorul Lionsgate. "Faptul că solistul Chris Martin este un fan al cărților cred că amplifică semnificația proiectului. Single-ul Coldplay subliniază, de altfel, nivelul artiștilor pe care i-am cooptat pentru înregistrarea coloanei sonore a peliculei.

"Atlas" va putea fi achiziționat în format digital începând cu data de 26 august, premiera filmului "Hunger Games: Catching Fire" fiind programată pentru data de 22 noiembrie 2013.

Coldplay are la activ 5 albume ce s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare în întreaga lume. Anul acesta formația a fost desemnată cea mai bună trupă din istorie de către ascultătorii postului BBC Radio 2. În același top au fost incluse formații precum Pink Floyd, U2, Queen, The Rolling Stones sau The Beatles. Discul favorit al britanicilor este “A Rush of Blood to the Head”, lansat în 2002. Albumul a primit din partea The British Phonographic Industry nouă discuri de platină pentru vânzări ce au depășit 2.7 milioane de unități doar pe teritorul britanic. La nivel global discul s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare.

Coldplay - "Paradise" (Live 2012 from Paris)

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo prezintă clipul "Too Many Friends" - VIDEOCLIP

Placebo a realizat un videoclip inedit pentru single-ul "Too Many Friends" împreună cu scriitorul american Brett Easton Ellis și regizorul...

Închide