Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Chris Brown vrea să se retragă din muzică

Chris Brown s-a săturat de atenția mediatică de care are parte din 2009, când a avut loc incidentul cu Rihanna. Artistul a declarat că vrea să se retragă din muzică.
Chris Brown

Chris Brown

De când a agresat-o pe Rihanna în 2009, Chris Brown a intrat în atenția presei și a avut parte de critici din întreaga lume. Artistul este frustrat de "celebritatea" venită în urma incidentului și de faptul că muzica sa a trecut pe un plan secundar. Acesta a postat pe Twitter un mesaj în care spune că noul său album "X", programat să apară pe 20 august, va fi ultimul din cariera sa. 

Nu-ți face griji America, albumul X va fi cel mai probabil ultimul meu material. Să devii faimos este incredibil atunci când se intâmplă datorită muzicii tale și talentului. Am obosit să fiu celebru pentru o greșeală pe care am făcut-o la 18 ani. Sunt bine și am trecut peste!, a scris Brown pe Twitter.

Recent, Chris Brown a petrecut aproape o oră în închisoare în urma unui accident de mașină. Artistul a fost acuzat că a trecut pe roșu intenționat, a lovit o femeie și a fugit de la locul accidentului. Acesta s-a predat singur la poliția din Los Angeles și a fost eliberat după 40 de minute, fără a fi nevoit să plătească vreo cauțiune. În același timp, judecătorul i-a revocat eliberarea condiționată, iar Brown riscă să primească 4 ani de închisoare dacă este găsit vinovat în noul caz. Următoarea întâlnire la judecătorie va avea loc pe 16 august. Chris Brown susține că este nevinovat și că acuzațiile sunt false.

Când a agresat-o pe Rihanna în 2009, Brown a făcut o înțelege cu procurorii pentru a nu face închisoare. Acesta trăiește timp de 5 ani în regim de eliberare condiționată și la prima abatere ajunge la închisoare.

Începând cu toamna anului trecut, Chris Brown și Rihanna au început să comunice din nou și într-un final au reluat relația de iubire. Aceasta a fost însă instabilă, cu numeroase despărțiri și împăcări de scurtă durată. Într-un final, cei doi au pus capăt relației. În aceea perioadă au și înregistrat câteva piese împreună, iar una dintre ele este inclusă pe noul album al lui Brown, "X", ce va fi lansat luna aceasta. Cel mai recent single extras este "Don't Think They Know", pentru care a folosit o înregistrare cu Aaliyah.

Chris Brown - "Don't Think They Know" feat. Aaliyah

Citește mai multe despre Chris BrownRihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Chevin, rock-ul de altă dată ridicat la puterea "live" - VIDEO

Din West Yorkshire, UK, vine trupa care l-a determinat pe Letterman să exclame "Dacă aș avea vocea tipului ăstuia aș...

Închide