Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Cher revine cu clipul "Woman's World", un imn pentru femei - VIDEOCLIP

După o pauză de 12 ani Cher revine cu videoclipul noului single "Woman's World", în care vedem că pasiunea sa pentru peruci și costumații flamboiante nu a dispărut.

Publicat

pe

Cher - "Woman's World"
Cher - "Woman's World"

Cher nu a mai putut sta departe de studio și a decis să revină în 2013 cu noul album "Closer To The Truth". Primul extras este "Woman's World", un adevărat imn al femeilor. Acesta se bucură și de un videoclip, pe care îl puteți urmări mai jos. Artista în vârstă de 67 de ani nu a renunțat la perucile ciudate, iar în clip poartă una confecționată din bucăți de ziare. Alături de Cher, apar în clip mai multe femei ce reprezintă cât diferite tipologii feminine. Indiferent de aspect sau vârstă, femeile dansează pe noul cântec al lui Cher.

Cher s-a impus pe scena muzicală internațională încă de la începutul anilor 60. Celebra artista a câștigat numeroase premii, dintre care nu lipsesc Grammy-urile și Oscar-urile. Printre cele mai cunoscute hituri ale sale se numără "I Got You Babe", "If I Could Turn Back Time" și "Belive". Cher este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume. În total, albumele sale solo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare, iar cele lansate sub numele de Sonny & Cher în peste 40 de milioane de copii în întreaga lume. Ultimul material lansat de artistă este "Living Proof" din 2001.

"Woman's World" a fost prezentat în premieră în finala emisiunii The Voice din Statele Unite, unde Cher a avut prima aparție live din ultimii 10 ani. Acesta este primul extras de pe noul album "Closer To The Truth". Single-ul a fost lansat într-o ediție limitată în SUA, iar începând cu 13 octombrie va fi disponibil la nivel internațional. În ceea ce privește albumul, acesta va apărea pe 24 septembrie în America și Canada și pe 30 septembrie în întreaga lume.

Cher - "Woman's World"

Comentează

Premii muzicale

Cher, Ozzy Osbourne, Foreigner vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame 2024

Celebrul panteon muzical își mărește componența cu o nouă serie de artiști. Ozzy Osbourne, Dave Matthews Band, Cher, A Tribe Called Quest, Mary J. Blige, Peter Frampton, Foreigner și Kool & The Gang vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în Cleveland pe 19 octombrie.

Publicat

pe

Cher / Ozzy Osbourne
Cher / Ozzy Osbourne │ FOTO: capturi YouTube

În plus, Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick și Norman Whitfield vor fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame la categoria "Excelență muzicală".

Printre alți premianți ai galei din acest an se numără Alexis Korner, John Mayall și Big Mama Thornton, care vor fi onorați cu premiul "Influență muzicală", iar producătoarea de divertisment Suzanne de Passe va primi premiul "Ahmet Ertegun".

Candidații au fost desemnați de o comisie internațională de vot formată din peste 1.000 de artiști, istorici și membri ai industriei muzicale. Pentru a fi eligibil, prima înregistrare comercială a unui nominalizat trebuie să fi fost lansată cu cel puțin 25 de ani în urmă.

Ozzy Osbourne a fost introdus anterior în Rock & Roll Hall of Fame ca membru Black Sabbath (2006). Anul trecut, soția și managerul său, Sharon Osbourne, a muștruluit Hall of Fame pentru că nu l-a introdus pe Ozzy ca artist solo. A durat ceva timp și pentru Cher, artista devenind eligibilă încă din 1991.

Ceremonia de introducere în Rock & Roll Hall of Fame 2024 va avea loc la Rocket Mortgage Fieldhouse din Cleveland, Ohio, sâmbătă, 19 octombrie, și va fi transmisă în direct pe Disney+. Va fi disponibilă și pe Hulu după premieră și va primi o transmisiune specială difuzată pe ABC.

Citește în continuare

Trending