Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Cher revine cu clipul "Woman's World", un imn pentru femei - VIDEOCLIP

După o pauză de 12 ani Cher revine cu videoclipul noului single "Woman's World", în care vedem că pasiunea sa pentru peruci și costumații flamboiante nu a dispărut.
Cher -

Cher - "Woman's World"

Cher nu a mai putut sta departe de studio și a decis să revină în 2013 cu noul album "Closer To The Truth". Primul extras este "Woman's World", un adevărat imn al femeilor. Acesta se bucură și de un videoclip, pe care îl puteți urmări mai jos. Artista în vârstă de 67 de ani nu a renunțat la perucile ciudate, iar în clip poartă una confecționată din bucăți de ziare. Alături de Cher, apar în clip mai multe femei ce reprezintă cât diferite tipologii feminine. Indiferent de aspect sau vârstă, femeile dansează pe noul cântec al lui Cher.

Cher s-a impus pe scena muzicală internațională încă de la începutul anilor 60. Celebra artista a câștigat numeroase premii, dintre care nu lipsesc Grammy-urile și Oscar-urile. Printre cele mai cunoscute hituri ale sale se numără "I Got You Babe", "If I Could Turn Back Time" și "Belive". Cher este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume. În total, albumele sale solo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare, iar cele lansate sub numele de Sonny & Cher în peste 40 de milioane de copii în întreaga lume. Ultimul material lansat de artistă este "Living Proof" din 2001.

"Woman's World" a fost prezentat în premieră în finala emisiunii The Voice din Statele Unite, unde Cher a avut prima aparție live din ultimii 10 ani. Acesta este primul extras de pe noul album "Closer To The Truth". Single-ul a fost lansat într-o ediție limitată în SUA, iar începând cu 13 octombrie va fi disponibil la nivel internațional. În ceea ce privește albumul, acesta va apărea pe 24 septembrie în America și Canada și pe 30 septembrie în întreaga lume.

Cher - "Woman's World"

Citește mai multe despre Cher
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bucovina, Taine și L.O.S.T concertează la Metalhead Meeting 2013

Trei dintre cele mai apreciate trupe metal din România vor deschide ediția din 2013 a festivalului Metalhead Meeting. Bucovina, Taine...

Închide