Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Celine Dion a lansat un teaser al piesei "Loved Me Back to Life" - VIDEO

Celine Dion va lansa în curând un nou album în limba engleză. Prima piesă ce va fi promovată de pe acest material se numește "Loved Me Back to Life", un teaser al videoclipului fiind deja dezvăluit. Noul single este compus de Sia Furler și produs de Sham și Motesart.
Celine Dion

Celine Dion

Celine Dion va reveni în curând pe scenă cu noi compoziții muzicale. Artista de origine canadiană pregătește lansarea unui nou album cu piese în engleză, încheind pauza de șase ani de la precedentul material în această limbă, "Taking Chances". Prima piesa ce va fi extrasă se numește "Loved Me Back to Life" și este o puternică baladă de iubire.

Noul material discografic, intitulat de asemenea "Loved Me Back to Life", are o abordare modernă, încorporând în stilul pop specific Celine Dion elemente dance și ritmuri mai energice. Deși sound-ul este diferit, artista spune că schimbarea nu este o strategie de marketing, ci o altă etapă din viața sa.

"Nu încerc să mă reinventez și nu vreau ca oamenii să creadă că aceasta este o cu totul altă Celine. Sunt pur și simplu într-o annumită etapă a carierei mele. Am 45 de ani, sunt în floarea vârstei și nu m-am mai simțit niciodată atât de bine. Vreau să mă bucur de momentele astea."

Și pentru că începuturile nu pot fi date uitării atât de ușor, Celine Dion a povestit cu ocazia lansării noului album și despre nevoia de a avea cea mai puternică voce.

"A fost un moment în cariera mea în care tot ceea ce conta era <<Cine va reuși să țină nota cel mai mult timp? Cine va atinge cea mai dificilă octavă? >>" povestește Celine Dion într-un interviu acordat recent Billboard. "Asta se cerea în industria muzicală. Nu e ca și cum am fi fost în competiție unii cu ceilalți. Niciuna dintre cântărețele care făceau asta nu simțeau cu adevărat că își doresc o astfel de abordare...toate astea trebuie să evolueza la un moment dat, chiar dacă schimbarea e doar pentru tine. De-abia aștept să urc pe scenă și să cânt noile piese."

Până la primele concerte Celin Dion, vă invităm să urmăriți teaser-ul piesei "Loved Me Back to Life". Single-ul va fi dezvăluit integral pe data de 3 septembrie, albumul urmând a fi lansat pe 5 noiembrie 2013.

Celine Dion - "Loved Me Back To Life" (TEASER)

Citește mai multe despre Celine Dion
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jay-Z a lansat "Holy Grail" feat. Justin Timberlake - VIDEOCLIP

Jay-Z a lansat videoclipul piesei "Holy Grail". Single-ul este interpretat în duet cu Justin Timberlake și include elemente lirice din...

Închide