Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Câștigătorul invitației duble la SUMMER WELL 2013

InfoMusic a extras câștigătorul invitației duble la Summer Well 2013, ce are loc în perioada 10-11 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea. Vezi dacă ai avut noroc.
Summer Well 2013

Summer Well 2013

InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la festivalul Summer Well 2013. În urma tragerii la sorți a ieșit căștigătoare Roxana Lucaci.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediție și păstrează aceeași structură, cu 10 trupe în două zile. Acesta se desfășoară în weekend-ul 10-11 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Prima zi va reuni concertele THE XX, GLASVEGAS, MICHAEL KIWANUKA, EUGENE McGUINNESS și BLOOD RED SHOES. Duminică, scena le va aparține trupelor SUEDE, THE VACCINES, EVERYTHING EVERYTHING, SPECTOR și THE FAMILY RAIN.

Pentru cei care vor să-și cumpere abonemente la festival acestea sunt disponibile în contnuare pe www.easytickets.ro și în Orange Shops. Prețurile acestora variază în funcție de perioada în care sunt achiționate, după cum urmează:

  • 149 lei – în perioada 16 iunie – 9 august
  • 169 lei – în zilele de festival (pe 10 și 11 august abonamentele vor putea fi cumpărate numai de la intrarea în spațiul festivalului)

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiti de unul dintre părinți. Părintele însoțitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său și al copilului la festival. Un părinte poate însoți un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul aceștuia și doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoană cu vârsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea în spațiul festivalului – și după validarea abonamentului – participanții vor primi câte o brățară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brățară.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Theory of Mind a lansat single-ul "Anna" - VIDEO

Trupa Theory of Mind revine cu nou extras de pe viitorul album de studio, primul din carieră. Melodia se intitulează...

Închide