Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul invitației duble la SUMMER WELL 2013

InfoMusic a extras câștigătorul invitației duble la Summer Well 2013, ce are loc în perioada 10-11 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Summer Well 2013
Summer Well 2013

InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la festivalul Summer Well 2013. În urma tragerii la sorți a ieșit căștigătoare Roxana Lucaci.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediție și păstrează aceeași structură, cu 10 trupe în două zile. Acesta se desfășoară în weekend-ul 10-11 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Prima zi va reuni concertele THE XX, GLASVEGAS, MICHAEL KIWANUKA, EUGENE McGUINNESS și BLOOD RED SHOES. Duminică, scena le va aparține trupelor SUEDE, THE VACCINES, EVERYTHING EVERYTHING, SPECTOR și THE FAMILY RAIN.

Pentru cei care vor să-și cumpere abonemente la festival acestea sunt disponibile în contnuare pe www.easytickets.ro și în Orange Shops. Prețurile acestora variază în funcție de perioada în care sunt achiționate, după cum urmează:

  • 149 lei – în perioada 16 iunie – 9 august
  • 169 lei – în zilele de festival (pe 10 și 11 august abonamentele vor putea fi cumpărate numai de la intrarea în spațiul festivalului)

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiti de unul dintre părinți. Părintele însoțitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său și al copilului la festival. Un părinte poate însoți un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul aceștuia și doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoană cu vârsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea în spațiul festivalului – și după validarea abonamentului – participanții vor primi câte o brățară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brățară.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster Festival Summer Well 2013 , 10 - 11 august, Domeniul Știrbey, Buftea
Festivaluri sâmbătă, 10 august 2013

Summer Well 2013

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Trending