Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Câștigătorii celor două invitații la concertul ROGER WATERS din Piața Constituției

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații simple la concertul Roger Waters, ce va avea loc pe 28 august în Piața Constituției din București. Vezi dacă ai avut noroc.
Roger Waters in turneu in 2010

Roger Waters in turneu in 2010

UPDATE: Urmărește galeria foto ROGER WATERS THE WALL la București

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Pe 28 august 2013, fanii Pink Floyd din România vor avea ocazia să vadă unul dintre cele mai spectaculoase concerte din lume - Roger Waters - The Wall. Punerea în scenă a celebrului album lansat de Pink Floyd în 1979 va avea loc în Piața Constituției și este un eveniment marca Emagic.

InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații simple la concertul lui Roger Waters, iar în urma tragerii la sorți au ieșit următorii câștigători: Angelica Oltean și Anda Joica.

Pregătirile pentru ridicarea zidului au început încă de la începutul săptămânii trecute, când au ajuns primele 28 de tiruri cu echipamente. Spectacolul "The Wall" vine cu cea mai mare suprafață de proiecții video și cu cel mai înalt acoperiș de scenă din lume. Pentru ca pregătirile să se poată desfășura conform programului stabilit, pe toată perioada sunt aplicate o serie de restricții rutiere.

De asemenea, organiatorii au anunțat programul și regulile de acces pentru concert. Accesul publicului se va face începând cu ora 17:00 și este recomandat fanilor să vină din timp la spectacol pentru a evita cozile lungi. Pentru mai multe detalii puteți consulta Harta de acces. Roger Waters a impus niște reguli foarte stricte, astfel că agenții de pază vor percheziționa în detaliu și orice obiecte interzise descoperite în urma verificărilor vor fi oprite la porți, fără garanții. Pentru a vedea cu ce nu aveți voie să intrați la concert consultați Regulile de acces.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Roger Waters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem anunță lansarea albumului "MMLP2" și a piesei "Berzerk" - TEASER

Noul album al lui Eminem se numește "MMLP2" și va fi lansat pe piață pe 5 noiembrie 2013. Primul single...

Închide