Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor două invitații la concertul ROGER WATERS din Piața Constituției

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații simple la concertul Roger Waters, ce va avea loc pe 28 august în Piața Constituției din București. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Roger Waters in turneu in 2010
Roger Waters in turneu in 2010

UPDATE: Urmărește galeria foto ROGER WATERS THE WALL la București

Pe 28 august 2013, fanii Pink Floyd din România vor avea ocazia să vadă unul dintre cele mai spectaculoase concerte din lume - Roger Waters - The Wall. Punerea în scenă a celebrului album lansat de Pink Floyd în 1979 va avea loc în Piața Constituției și este un eveniment marca Emagic.

InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații simple la concertul lui Roger Waters, iar în urma tragerii la sorți au ieșit următorii câștigători: Angelica Oltean și Anda Joica.

Pregătirile pentru ridicarea zidului au început încă de la începutul săptămânii trecute, când au ajuns primele 28 de tiruri cu echipamente. Spectacolul "The Wall" vine cu cea mai mare suprafață de proiecții video și cu cel mai înalt acoperiș de scenă din lume. Pentru ca pregătirile să se poată desfășura conform programului stabilit, pe toată perioada sunt aplicate o serie de restricții rutiere.

De asemenea, organiatorii au anunțat programul și regulile de acces pentru concert. Accesul publicului se va face începând cu ora 17:00 și este recomandat fanilor să vină din timp la spectacol pentru a evita cozile lungi. Pentru mai multe detalii puteți consulta Harta de acces. Roger Waters a impus niște reguli foarte stricte, astfel că agenții de pază vor percheziționa în detaliu și orice obiecte interzise descoperite în urma verificărilor vor fi oprite la porți, fără garanții. Pentru a vedea cu ce nu aveți voie să intrați la concert consultați Regulile de acces.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Posterul concertului ROGER WATERS de pe 28 august 2013 din Piata Constitutiei
Concerte miercuri, 28 august 2013

Roger Waters

Loc
Piața Constituției
Comentează

Industria muzicala

David Gilmour promite că "absolut niciodată" nu va mai cânta cu Roger Waters

Reconcilierea dintre David Gilmour și Roger Waters nu se va întâmpla niciodată. Chitaristul Pink Floyd a asigurat publicul că nu va mai urca pe aceeași scenă cu Waters, motivându-și foarte clar și răspicat dorința de a sta cât mai departe de cei care susțin dictatori precum Putin.

Publicat

pe

David Gilmour în video-ul ”Breathe” (In The Air)/Time (Tour Rehearsal)
David Gilmour în video-ul ”Breathe” (In The Air)/Time (Tour Rehearsal) │ FOTO: Captură YouTube

Ani la rând, divergențele de opinie i-au menținut în conflict pe David Gilmour și Roger Waters. Acest lucru pare că nu s-a schimbat nici în prezent, foștii membri Pink Floyd având în continuare viziuni extrem de diferite, atât din punct de vedere creativ, cât și politic și social.

David Gilmour: "Am tendința de a mă feri de oamenii care susțin activ dictatori autocrați precum Putin și Maduro"

Într-un interviu acordat recent publicației britanice The Guardian, David Gilmour a reconfirmat publicului că-și dorește să păstreze distanța dintre el și Roger.  Chitaristul nu-și dorește să mai urce vreodată pe aceeași scenă cu Waters, răspunsul la întrebarea pivind o posibilă reunire fiind unul categoric.

"Absolut niciodată (nu voi mai urca pe scenă cu Roger Waters). Am tendința de a mă feri de oamenii care susțin activ dictatori autocrați precum Putin și Maduro [președintele Venezuelei]. Nimic nu m-ar face să împart o scenă cu cineva care consideră că un astfel de comportament față de femei și de comunitatea LGBT este OK.

Pe de altă parte, mi-ar plăcea să mă întorc pe scenă cu Rick Wright, care a fost unul dintre cei mai blânzi și mai talentați oameni din punct de vedere muzical pe care i-am cunoscut vreodată", a declarat David Gilmour.

În luna septembrie, într-un alt interviu, acordat ITV News, David Gilmour a dat un răspuns asemănător pe tema reunirii, asigurând publicul că membrii rămași în viață ai trupei Pink Floyd nu vor mai cânta împreună.

"Puteți visa (la o reunire), dar nu se va întâmpla. Am mai rămas doar trei oameni și nu vorbim între noi."

În prezent, David Gilmour își promovează cel de-al cincilea album solo. Intitulat "Luck and Strange", discul a reuşit să detroneze formația Oasis de pe locul întâi în Marea Britanie.

Recent, Pink Floyd a vândut drepturile întregului catalog muzical. După ani de dispute între membrii formației, oferta Sony Music a fost acceptată. Actualul acord acoperă drepturile de muzică înregistrată, dar nu și drepturile de compoziție. Găsiți mai multe detalii pe InfoMusic.

Citește în continuare

Trending