Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor două abonamente duble la Rockstadt Extreme Fest

InfoMusic a extras câștigătorii celor două abonamente duble la Rockstadt Extreme Fest ce se desfășoara în perioada 29 și 31 august, în localitatea Râșnov. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Rockstadt Extreme Fest 2013

În curând, localitatea Râșnov va fi punctul de întâlnire pentru toți fanii metal-rock din România. Rockstadt Extreme Fest 2013 va reuni între 29 și 31 august trupe ca: Gojira, Napalm Death, Gothic, Abigail, Primordial, SepticFlesh, Trooper, Days of Confusion,  Goodbye To Gravity, Bucovina etc. Vezi programul complet.

InfoMusic a pus la bătaie 2 abonamente duble pentru eveniment, iar în urma tragerii la sorți au ieșit câștigători: Buligescu Rucsandra Maria și Marin Camelia Anita.

Rockstadt Extreme Fest se va desfăşura la baza olimpică din Râşnov, staţiune turistică din centru României, deservită de numeroase căi de acces. Localitatea Râşnov este un vechi orăşel de inspiraţie germană, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Braşov, 143 km de Sibiu, şi 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Braşov, oraşul Râşnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz). Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive. Accesul în spațiul de campare va fi gratuit pentru toți deținătorii de bilet.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 29 august 2013

Rockstadt Extreme Fest

Loc
Cetatea Râșnov

Trending