Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Câștigătorii celor 2 albume RAMMSTEIN

InfoMusic a extras câștigătorii celor două albume Rammstein - "Made In Germany" și "LIEBE IST FüR ALLE DA". Vezi dacă ai avut noroc.

Albumele Rammstein oferite ca premiile in concursul InfoMusic

Rock the City 2013 a avut loc pe 27 și 28 iulie la Romexpo, oferindu-ne o nouă ocazie de a asculta live trupa RAMMSTEIN - vezi poze de la concert. Nemții au făcut senzație în 2010 la Sonisphere și au foarte mulți fani în România. InfoMusic a în întâmpinarea lor și a oferit prin concurs câte două albume RAMMSTEIN. Discurile sunt oferite de Universal Music România și se găsesc în portofoliul online getmusic.ro.

În urma tragerii la sorți, cei 2 câștigători a câte 2 CD-uri originale - "Made In Germany" și "LIEBE IST FüR ALLE DA" sunt: Silvian Galiu și Ionela Samoila.

Concertul Rammstein a fost cel mai așteptat moment al festivalului Rock The City 2013. Formația a revenit la București oferind deja tradiționalul "show made in Germany" cu un bogat aport pirotehnic spre încântarea spectatorilor de la Romexpo. Spectacolul a fost un mix reușit de metal industrial, machiaj, reuzită și multe flăcări.

Trupa germană este catalogată ca una dintre cele mai mari formații de show din lume și chiar a atras atenția unor mari regizori de film, care au implicat Rammstein în diverse proiecte. Grupul atrage atât prin formă, cât și prin conținut, piesele având mesaje puternice, pline de subtilitate și metafore ce ating probleme ale societății. În afară de numeroase efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, Rammstein știe să se apropie de public făcându-l, practic, parte din spectacol.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rammstein
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Brown vrea să se retragă din muzică

Chris Brown s-a săturat de atenția mediatică de care are parte din 2009, când a avut loc incidentul cu Rihanna....

Închide