Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bucovina, Taine și L.O.S.T concertează la Metalhead Meeting 2013

Trei dintre cele mai apreciate trupe metal din România vor deschide ediția din 2013 a festivalului Metalhead Meeting. Bucovina, Taine si L.O.S.T vor urca pe scenă alături de Hypocrisy, Lake Of Tears și HateSphere.

Publicat

pe

Trupa Bucovina
Trupa Bucovina │ FOTO: www.facebook.com

Bucovina este o trupă etalon pentru folk metalul românesc, având la activ 13 ani de carieră. Printre concertele memorabile susținute de Bucovina se numără cel de la festivalul Rock N Iași Indoor, din noimebrie 2007, unde trupa a cântat în deschiderea formațiilor Arkona și Moonsorrow, dar și prezența în 2011 la Wacken Open Air, cel mai notabil festival de metal european.

Trupa pregătește în 2013 un nou material discografic cu mixajul și mastinering-ul lui Mike Wead (King Diamond, Bibleblack) și promite la Metalhead Meeting 2013 un show extraordinar.

Bucovina - "Strașnic Neamul Meu" (Live la Wacken Open Air)

Una dintre cele mai vechi trupe de death metal din Romania, Taine a fost formata in 1993, de catre chitaristul/solistul Andy Ionescu. Taine a participat la cele mai timpurii festivaluri de gen din România: Metal Fan ’93, Eco Pop ’94 – ambele in Bucuresti, Posada ’94 la Campulung, sau Rock Constellations ’95 la Ramnicu Valcea. Formatia si-a creat rapid un stil tehnic, influenta cea mai puternica venind dinspre trupa Death.

În 1999, trupa lansează albumul de debut intitulat "Cealaltă Parte", album produs de Promusic Productions, care a devenit în timp unul dintre cele mai apreciate materiale ale scenei metal autohtone. Dvd-ul lansat in 2008 a beneficiat de un format inedit in undergroundul nostru, filmarile fiind montate in timp real, iar sunetul a fost masterizat in SUA. În prezent, trupa Taine este recunoscuta pentru prestatiile live complexe, care implica pe langa muzica, proiectii video sau alte efecte vizuale.

Taine - "Cealaltă parte"

Având o experiență îndelungată pe scena românească, de aproape 20 ani, formația L.O.S.T. a luat ființă în martie 2004. Trupa se poate lăuda cu numeroase concerte live foarte reușite și un nucleu de fani devotați, în continuă creștere.

Din 2005 până în 2013, L.O.S.T. au cântat împreună cu trupe de renume internațional, printre care se numără Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell.

L.O.S.T. - "Closure"

Metalhead Meeting 2013 se va desfășura sâmbătă, 21 septembrie, la Arenele Romane din București. Biletele pentru Metalhead Meeting în format electronic se găsesc pe Iabilet.ro și în retelele Myticket (Diverta).

Preturi bilete Metalhead Meeting 2013:

Presale (pana in data de 5 septembrie)

  • 80 lei - Zona B
  • 120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete
  • 200 lei - Bilet VIP + Meet & Greet - 20 de bilete doar pe www.Iabilet.ro

Dupa 5 septembrie si in ziua concertului:

  • 95 lei - Zona B
  • 145 lei - Zona A (in fata scenei)

Evenimentul este produs și organizat de METALHEAD și Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster_Metalhead_Meeting_2013
Festivaluri sâmbătă, 21 septembrie 2013

Metalhead Meeting

Loc
Arenele Romane

Trending