Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Blue October a lansat "Angels In Everything" - LYRIC VIDEO

Blue October prezintă al doilea single extras de pe noul album "Sway", așteptat să apară pe 20 august. Intitulat "Angels In Everything", single-ul este acompaniat de un lyric video alb-negru.
Blue October

Blue October

Formația Blue October se pregătește să lanseze un nou material discografic, intitulat "Sway". În întâmpinarea acestuia, trupa a dezvăluit un al doilea extras, "Angels In Everything". Single-ul se bucură și de un lyric video alb negru, pe care îl puteți urmări mai jos.

"Sway" este albumul cu numărul șapte al trupei americane și va apărea pe 20 august. Interesant este că producția discului a fost finanțată prin intermediul unei campanii pe site-ul PledgeMusic, o platformă online ce oferă artiștilor șansa de a-și prezenta proiectul muzical și de a cere ajutor ascultătorilor care sunt dispuși să doneze bani. Astfel, cei de la Blue October pot lansa materialul prin casa lor de discuri Up/Down Records.  Campania a început pe 2 aprilie 2013 și și-a atins suma propusă pe 5 aprilie 2013. În luna august, trupa avea deja un plus de peste 250%. În schimbul banilor primiți, membrii trupei au oferit publicului diferite servicii precum: lecții de chitară, obiecte cu autografe, artwork-uri exclusive, bilete la concerte pe viață. În plus, 5% din banii strânși au fost donați fundației MusicCares.

"Sway" a fost înregistrat în studioul Fire Station din San Marcos, Texas și a fost co-produs de David Castell, care a mai colaborat cu Blue October. De mixaj s-a ocupat Tim Palmer de la Studio 62 din Austin. Primul single lansat a fost "Bleed Out" în iunie anul acesta. Materialul este alcătuit din 13 piese, toate fiind compoziții semnate de solistul trupei, Justin Furstenfeld.

Tracklist "Sway" - Blue October:

 1. Breathe, It's OverBlue October - "Sway"
 2. Sway
 3. Angels in Everything
 4. Bleed Out
 5. Debris
 6. Fear
 7. Things We Don't Know About
 8. Hard Candy
 9. Put It In
 10. Light You Up
 11. Things We Do At Night
 12. Not Broken Anymore
 13. To Be

Blue October - "Angels In Everything"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Editors - "Formaldehyde", un clip cu strigoi și cowboy - VIDEOCLIP

Trupa Editors a lucrat cu regizorul Ben Wheatley pentru clipul noului single, "Formaldehyde". Povestea videoclipului este captivantă, având mister, iubire...

Închide