Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Blue October a lansat "Bleed Out" - VIDEOCLIP

Blue October a lansat videoclipul single-ului "Bleed Out", ce descrie o relație intensă și tumultoasă dintre doi îndrăgostiți. Acesta este primul extras de pe noul album al trupei, "Sway".
Secvență clip Blue October -

Secvență clip Blue October - "Bleed Out"

Blue October a prezentat noul videoclip realizat pentru single-ul "Bleed Out". Acesta a fost filmat în Dallas, Texas, în luna iunie, iar regia este semnată de Norry Niven. "Bleed Out" a apărut în format digital pe 25 iunie, ca prim extras de pe noul album al formației "Sway". Materialul va fi lansat chiar astăzi, 20 august și reprezintă primul produs independent al grupului.

Formată în 1995, trupa americană Blue October și-a câștigat fanii prin îmbinarea rock-ului alternativ cu art rock-ul și rock-ul experimental. Aceasta a trecut prin mai multe case de discuri importante, inclusiv Universal și după 18 ani de carieră și-a dorit să fie independentă. Formația a pus bazele proprie case de discuri, Up/Down Records și a început să caute finanțare pentru cel de-al 7-lea album. Astfel, a ajuns în contact cu site-ul PledgeMusic, o platformă online ce oferă artiștilor șansa de a-și prezenta proiectul muzical și de a cere ajutor ascultătorilor care sunt dispuși să doneze bani. Campania inițiată pentru înregistrarea și producerea albumului "Sway" a demarat pe 2 aprilie 2013 și și-a atins suma propusă pe 5 aprilie 2013. În prezent, Blue October are deja un plus de peste 260%. În schimbul banilor primiți, membrii formației au oferit publicului diverse servicii precum: lecții de chitară, obiecte cu autografe, artwork-uri exclusive, bilete la concerte pe viață. În plus, 5% din banii strânși sunt donați fundației MusicCares.

Înregistrările albumului "Sway" s-au desfășurat în studioul Fire Station din San Marcos, Texas. Pe partea de producție, grupul a colaborat cu un vechi prieten, David Castell, iar mixajul a fost realizat de Tim Palmer de la Studio 69 din Austin. Toate cele 13 piese de pe material sunt compuse de Justin Furstenfeld, solistul trupei.

Blue October - "Bleed Out"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nine Inch Nails a lansat "Everything" - AUDIO

Nine Inch Nails va lansa pe 3 septembrie cel de-al 8-lea album de studio intitulat "Hesitation Marks". Discul este distribuit...

Închide