Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Birdy a lansat "Wings" - VIDEOCLIP

Birdy, adolescenta care a cucerit topurile internaționale cu single-ul "Skinny Love", a dezvăluit recent videoclipul primului single de pe noul album, "Fire Within". Sensibilitatea și inocența ce au impresionat publicul încă de la primele apariții ale artistei britanice rămân în continuare emblema Birdy, noua piesă "Wings" transmițând emoție cu aceeași naturalețe și dezinvoltură prezente în interpretările sale încă de la vârsta de 14 ani.
Birdy -

Birdy - "Wings" (secvență videoclip)

Urmărește-ne pe

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa "Skinny Love" a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă de doar 14 ani recunoaștere la nivel internațional. După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile de albume din UK, Australia, Belgia, Franța și clasamentele Billboard 200, US Alternative Albums și US Rock Albums, Birdy se pregătește de lansarea celui de-al doilea material discografic. Intitulat "Fire Within", albumul conține 11 piese compuse de către artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi include pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul "Someone Like You" pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și nu în ultimul rând Paul Jackson Jnr și Omar Hakim, membrii trupei Daft Punk pentru ultimul album al francezilor, "Random Access Memories".

"Ultimii ani, de când am lansat albumul de debut, au fost incredibili. Am compus piese noi și sunt extrem de nerăbdătoare ca lumea să le poată asculta. Toate vin direct din inimă", anunța Birdy cu ceva timp în urmă.

Între timp primul single de pe acest nou album a fost dezvăluit, "Wings" acordând fanilor ocazia să-și formeze o primă impresie cu privire la cel de-al doilea material. Piesa este o baladă ce pune în valoare vocea pătrunzătoare a tinerei artiste, păstrând inocența care a cucerit publicul în 2011.

Albumul "Fire Within" va fi lansat pe 23 septembrie sub egida 14th Floor/Atlantic Records. Pentru mai multe detalii despre debutul muzical al lui Birdy puteți citi articolul "Birdy, armonii muzicale pe aripi de pian" de la rubrica JOINewArtist.

Birdy - "Wings"

Citește mai multe despre Birdy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katie Melua dezvăluie detalii despre noul album "Ketevan" - TEASER

Katie Melua va lansa în septembrie cel de-al șaselea material discografic, "Ketevan". Înainte de apariția pe piață a albumului, artista...

Închide