Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Birdy a lansat "All You Never Say" - LYRIC VIDEO

La doar câteva zile de la lansarea primului single de pe noul album, Birdy dezvăluie o nouă piesă. Intitulată "All You Never Say", melodia beneficiază de un lyric video simplu, dar care permite fanilor o aprofundare a mesajului transmis. Noul single este extras de pe albumul "Fire Within" ce va fi lansat toamna aceasta.
Birdy

Birdy

Urmărește-ne pe

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa "Skinny Love" a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă de doar 14 ani recunoaștere la nivel internațional. După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile de albume din UK, Australia, Belgia, Franța și clasamentele Billboard 200, US Alternative Albums și US Rock Albums, Birdy se pregătește de lansarea celui de-al doilea material discografic. Intitulat "Fire Within", albumul conține 11 piese compuse de către artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi include pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul "Someone Like You" pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și nu în ultimul rând Paul Jackson Jnr și Omar Hakim, membrii trupei Daft Punk pentru ultimul album al francezilor, "Random Access Memories".

"Ultimii ani, de când am lansat albumul de debut, au fost incredibili. Am compus piese noi și sunt extrem de nerăbdătoare ca lumea să le poată asculta. Toate vin direct din inimă", anunța Birdy cu ceva timp în urmă.

Între timp două piese de pe acest nou album au fost dezvăluite, "Wings" și "All You Never Say" acordând fanilor ocazia să-și formeze o primă impresie cu privire la cel de-al doilea material.

Albumul "Fire Within" va fi lansat pe 23 septembrie sub egida 14th Floor/Atlantic Records. Pentru mai multe detalii despre debutul muzical al lui Birdy puteți citi articolul "Birdy, armonii muzicale pe aripi de pian" de la rubrica JOINewArtist.

Birdy - "All You Never Say"

Citește mai multe despre Birdy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 16 - 18 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide