Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Cirque du Soleil anunță cea de-a șasea reprezentație Alegria la București

Cirque du Soleil va susține încă o reprezentație a show-ului Alegria pe lângă cele 5 programate la București. Noul spectacol a fost anunțat de promoterul Events pentru data de 7 septembrie, începând de la ora 16.00, la Romexpo, Pavilionul Central.
Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

La cererea publicului, turneul Alegria al Cirque du Soleil a fost suplimentat cu încă o reprezentație, biletele la cele 5 spectacole programate inițial  în zilele de 5, 6, 7 și 8 septembrie fiind vândute în cea mai mare parte. Cei care au amânat până acum achiziția unui bilet au posibilitatea alegerii unui loc optim la show-ul de  sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 16.00. Biletele au fost deja puse în vânzare (vezi link la finalul articolului) la prețuri ce variază de la 110 la 500 lei. Copii beneficiază de reduceri, iar biletele se pot achiziționa și în rate.

Prețurile biletelor la Cirque du Soleil - Alegria:

 • pentru adulți:
  • VIP: 500 lei
  • Premium: 350 lei
  • Tribune: 250 RON, 230 lei, 210 lei, 190 lei, 150 lei, 110 lei
 • pentru copii (până la 12 ani, inclusiv):
  • VIP: 350 lei
  • Premium: 245 lei
  • Tribune: 175 lei, 161 lei, 147 lei, 133 lei, 105 lei, 77 lei

După 20 de ani de turnee în peste 40 de țări, timp în care au fost aplaudată de peste 14 milioane de spectatori, Alegría va trage cortina în decembrie 2013. Publicul din România are acum ultima șansă de a vedea acest spectacol, care a vrăjit inimile fanilor din întreaga lume cu momentele sale acrobatice eterice, costumele elegante și muzica fascinantă.

Programul reprezentațiilor Cirque du Soleil - Alegria:

 • Joi, 5 septembrie, orele 20:00
 • Vineri, 6 septembrie, orele 20:00
 • Sâmbăta, 7 septembrie, orele 16:00 și 20:00
 • Duminică, 8 septembrie, orele 13:00 și 17:00

Show-ul de acrobație Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuție internațională ce include 55 de artiști și muzicieni din 15 țări. Durează aproape 2 ore jumătate și include momente uluitoare, care vor uimi publicul de toate vârstele. Spectatorii vor avea ocazia să urmărească cu respirația tăiată acrobații dramatice, în care sunt puse la încercare talentul și echilibrul unor artiști de renume mondial, precum numărul Barele Aeriene, un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobați curajoși se vor balansa la mai mult de 16 metri deasupra scenei. În ritmicul și periculosul Dans al Cuțitelor de Foc, artiștii jonglează cu cuțite în flăcări pe lângă corp, în timp ce momentul Power-Track oferă spectatorilor o demonstrație de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuști ai colegilor lor.

Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orașe din aproape 40 de țări de pe 6 continente s-au lăsat uimiți și încântați până acum de Cirque du Soleil. Pornind de la un grup de 20 de artiști de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este astăzi o importantă organizație cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ținută artistică. Compania are 5000 de angajați, incluzând peste 1300 de artiști din aproape 50 de state.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cirque du Soleil
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robin Thicke regretă prestația alături de Miley Cyrus din cadrul VMA

Robin Thicke regretă decizia de a cânta alături de Miley Cyrus. Gala MTV Video Music Awards ar fi trebuit să...

Închide