Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Avril Lavigne se dezlănțuie pe "Rock N Roll" - VIDEOCLIP

În universul Avril Lavigne, rock n roll-ul înseamnă dezmăț total, imaginația ajungând în zona benzilor desenate, în care totul este posibil. Povestea se învârte în jurul clasicei bătălii dintre bine și rău, în videoclipul single-ului "Rock N Roll" arma invincibilă fiind, desigur, muzica.
Avril Lavigne -

Avril Lavigne - "Rock N Roll" (secvență clip)

Urmărește-ne pe

După un lyric video cuminte și simplu, realizat din clipuri trimise de fani, single-ul "Rock N Roll" capătă în cele din urmă dimensiunile potrivite mesajului transmis. Regulile nu există, totul este posibil - cam asta ar părea că încearcă să sugereze Avril Lavigne în noul său videoclip. În scenariul pus la punct cu migală de o echipă impresionantă de actori, conceptul clasic al luptei dintre bine și rău capătă o nouă formă. Arma folosită pentru a învinge forțele răului este o chitară cu zimți, simbol al rock n roll-ului, personajele imaginate având abilități cameleonice.

Regizorul clipului inspirat din benzi desenate este Chris Marrs Piliero, cunoscut pentru colaborările cu Britney Spears și The Black Keys. În videoclip dau viață personajelor actorii Danica McKellar, Billy Zane, precum și Sid Wilson de la Slipknot.

Single-ul "Rock N Roll" a fost compus de Avril împreună cu David Hodges, Chad Kroeger, Jacob Kasher Hindlin, Rickard B. Göransson și Peter Svensson. Piesa, ce îmbină ritmurile pop cu cele punk-rock, a primit aprecieri din partea criticilor.  B30 Music Reviews a declarat că piesa este "destul de impresionantă", găsind sound-ul asemănător single-ului anterior.  Israel Defeo de la Jam n Bop a apreciat atitudinea, sesizabilă mai ales pe refren, concluzionând că "tot ceea ce ține de această piesă este bine pus la punct, excepție făcând versurile, care lasă de dorit". 

Noul single "Rock N Roll" este extras de pe cel de-al cincilea album al artistei, intitulat "Avril Lavigne". Albumul va fi lansat pe 27 august sub egida casei de discuri Epic Records. Conform declarațiilor artistei, noul material discografic este foarte divers,  îmbinând balade cu pian și orchestrație cu piese energice pop-rock și chiar melodii heavy. “Am o piesă mai heavy pe album pe care eu și Marilyn Manson am denumit-o “Bad Girl”, a mărturisit Avril pentru Billboard, indicând faptul că a colaborat cu acesta.

Avril Lavigne - "Rock N Roll"

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blue October a lansat "Bleed Out" - VIDEOCLIP

Blue October a lansat videoclipul single-ului "Bleed Out", ce descrie o relație intensă și tumultoasă dintre doi îndrăgostiți. Acesta este...

Închide