Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avril Lavigne a lansat "Rock N Roll" - LYRIC VIDEO

Avril Lavigne ne invită să simțim ritmul "Rock N Roll" ascultând noul său single. Acompaniat de un lyric video compus din înregistrări ale fanilor trimise pe Instagram, artista canadiană se întoarce la rădăcinile punk-rock și energia adolescentină ce au cucerit publicul și criticii de profil.

Publicat

pe

Avril Lavigne
Avril Lavigne │ FOTO: www.facebook.com

După un imn închinat tinereții veșnice -  "Here's To Never Growing Up" -, Avril Lavigne revine cu cel de-al doilea extras de pe noul album. Intitulat "Rock N Roll", single-ul a fost compus de Avril împreună cu David Hodges, Chad Kroeger, Jacob Kasher Hindlin, Rickard B. Göransson și Peter Svensson. Piesa, ce îmbină ritmurile pop cu cele punk-rock, a primit aprecieri din partea criticilor.  B30 Music Reviews a declarat că piesa este "destul de impresionantă", găsind sound-ul asemănător single-ului anterior.  Israel Defeo de la Jam n Bop a apreciat atitudinea, sesizabilă mai ales pe refren, concluzionând că "tot ceea ce ține de această piesă este bine pus la punct, excepție făcând versurile, care lasă de dorit".

"Rock N Roll" beneficiază momentan de un lyric video, realizat din înregistrări trimise de fani. Videoclipul piesei este în lucru, de partea de regizare ocupându-se Chris Marrs Piliero, cunoscut pentru colaborările cu Britney Spears și The Black Keys. În clip vor apărea și actorii Danica McKellar și Billy Zane, precum și Sid Wilson de la Slipknot. Următorul videoclip Avril Lavigne va fi dezvăluit pe 20 august.

Noul single "Rock N Roll" este extras de pe cel de-al cincilea album al artistei, intitulat "Avril Lavigne". Albumul va fi lansat pe 27 august sub egida casei de discuri Epic Records. Conform declarațiilor artistei, noul material discografic este foarte divers,  îmbinând balade cu pian și orchestrație cu piese energice pop-rock și chiar melodii heavy. "Am o piesă mai heavy pe album pe care eu și Marilyn Manson am denumit-o "Bad Girl", a mărturisit Avril pentru Billboard, indicând faptul că a colaborat cu acesta.

Avril Lavigne - "Rock N Roll"

Trending